VAD KAN DU OM ALLSVENSKAN 2019?

Demoquiz om Allsvenskan och DHL

Detta är endast ett demo i syfte att presentera vårt quizverktyg och bör ej associeras med DHL. 

SKAPA ENGAGEMANG KRING ALLSVENSKAN OCH DHL – TESTSPELA DEMOQUIZET HÄR INTILL!

Quiz och gamification är perfekta verktyg för att skapa engagemang, oavsett om det handlar om idrott eller ett företag. Kika på hur ett quiz om Allsvenskan från er på DHL skulle kunna se ut. Här nedan kan ni även se hur vi tillsammans med NordicBet och SHL gjorde en uppskattad och ambitiös kampanj, som involverade även SHL-fansen.

”Vi har använt oss av MillionMinds quizverktyg Quiz Widget i flera år och är mycket nöjda. Quizerna ger oss en utmärkt möjlighet att verkligen engagera våra läsare. Vi använder främst quizverktyget för att skapa lojalitet och erbjuda våra prenumeranter ett mervärde.”
Per Johnsson,
partneransvarig Dagens Nyheter

TRE SKÄL TILL ATT ANVÄNDA QUIZ OCH GAMIFICATION I ER
E-POSTMARKNADSFÖRING

GAMIFICATION ENGAGERAR

Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem. Det gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den.

LÄTT ATT SKRÄDDARSY

Vårt quizverktyg har 8 olika frågetyper, för större visuell variation. Lägg en pollfråga i ett vanligt quiz och få veta mer om er målgrupp. Välj bland topplistor, nivåer, rörlig media, bonusar och mycket annat.

ÖVERLÄGSEN EXPONERINGSTID

Många av våra kunder når över 10 minuters exponeringstid per användare, dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt och engagerande. Man skapar en relation med varumärket och lojaliteten stärks.

CASE: VI UTSÅG SVERIGES FRÄMSTA SHL-EXPERT​ TILLSAMMANS MED NORDICBET

I december 2017 skapade vi tillsammans med SHL:s huvudsponsor NordicBet en bred kampanj, där vi utsåg Sveriges främsta SHL-expert. Vi gjorde 14 quizer om de olika SHL-lagen och även SHL-fansen fick skicka in egna frågor.

NordicBet var mycket nöjda med både kampanjens genomförande och resultatet i stort.

STORA VARUMÄRKEN ARBETAR REDAN MED GAMIFICATION, OCH OSS

GÖR DET DU OCKSÅ

Stick ut ur bruset och engagera era följare med interaktiv kommunikation.
Boka en demo idag och se hur ni också kan lyckas!