Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Tävling: vinn en gamification-kampanj med MillionMind

Perfekt för leadsgenerering, ökat enagemang och roligare innehåll.

Så går det till

Det är många som har det lite extra kämpigt just nu och vi på MillionMind vill gärna ge något tillbaka genom att tävla ut en gamification-kampanj till ett värde av 11 900 kr! Vinnaren får tillgång till vår quizplattform under 30 dagar och kan skapa quizer, tester och tävlingar för att samla leads och öka engagemanget med roligare innehåll.

I och med att detta är en tävling i hjälpandets namn vill vi att det mest behövande företaget vinner! Därför vill vi gärna att ni skriver en motivering om varför just ert företag är i behov av detta och varför ni skulle gynnas bäst!


Men! Ingen ska gå tomhänt – alla som är med i tävlingen och registrerar sig får en guide från oss på MillionMind med 9 tips på hur gamification kan mångdubbla er leadsgenerering.


Det ni ska göra är alltså:
• Svara på 7 frågor om gamification
• Samla poäng genom att svara rätt på tid
• Skriva en kort motivering om varför just ni behöver gamificationlicensen!
• Dela med dina vänner/kollegor och tjäna bonuspoäng

Tävlingsvillkor
  • Tävlingen pågår mellan 8 till 17 maj 2020
  • Quizet går på tid och poängen räknas av varje sekund, ju snabbare och rätt man svarar desto mer poäng får man
  • Bonuspoäng delas ut till de tävlande som delar quizet till sina vänner och kollegor. OBS! Dina vänner måste också spela och registrera sig för att bonuspoängen ska delas ut!
  • För att vinna gäller det att samla så många poäng som möjligt (quizpoäng + bonuspoäng) samt ha en bra motivering till varför just ni behöver en gamification-kampanj
  • Det är tillåtet att spela så många gånger man vill
  • Vinnaren meddelas via mejl måndagen den 18 maj
  • MillionMind utser vinnare och har rätt att utesluta spelare vid mistanke om missbruk av villkoren

Tre skäl till att använda quiz och gamification
i er kommunikation

Gamification Engagerar
Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem. Det gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den.
Lätt Att Skräddarsy
Vårt quizverktyg har 8 olika frågetyper, för större visuell variation. Lägg en pollfråga i ett vanligt quiz och få veta mer om er målgrupp. Välj bland topplistor, nivåer, rörlig media, bonusar och mycket annat.
Överlägsen Exponeringstid
Våra kunder når ofta över 10 minuters exponeringstid per användare, dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt och engagerande. Man skapar en relation med varumärket och lojaliteten stärks.

CASE: COOP GORDE QUIZ MED CHANS FÖR MEDLEMMAR ATT TJÄNA EXTRA COOP-POÄNG

Att med hjälp av gamification skapa ett mervärde hos Coops medlemmar. Det ska vara roligt att känna att man är del av Coop-familjen.

Lösningen blev en medlemstävling i quizformat där man genom att svara rätt och snabbt samt dela quizet och ”utmana” sina vänner och andra medlemmar hade chans att vinna medlemspoäng hos Coop.

Stora varumärken arbetar redan med gamification, och oss

”Vi har använt oss av MillionMinds quizverktyg Quiz Widget i flera år och är mycket nöjda. Quizerna ger oss en utmärkt möjlighet att verkligen engagera våra läsare. Vi använder främst quizverktyget för att skapa lojalitet och erbjuda våra prenumeranter ett mervärde.”
Per Johnsson, partneransvarig Dagens Nyheter

GÖR DET DU OCKSÅ

Stick ut ur bruset och engagera era följare med interaktiv kommunikation.
Boka en demo idag och se hur ni också kan lyckas!