Tävla med dina kunskaper om trädgården
– vinn en robotdammsugare!

I samarbete med Vi i villa har vi på MillionMind gjort ett roligt quiz med tema trädgård. Svara både rätt och snabbt för att ta chansen att vinna en robotdammsugare.
Du kan också tjäna viktiga bonuspoäng genom att dela quizet med dina vänner (se länk i slutet av quizet).

Quizet hittar du längre ner på sidan.
Lycka till!

Tävlingen är avslutad

Upplägg

Tävlingen pågår under perioden 13 maj – 29 maj 2022 och arrangeras av MillionMind i samarbete med våra partners. Quizet kan komma att publiceras på flera av MillionMinds samarbetspartners webbplatser.

Tävlingen består av ett quiz med ett antal frågor. Frågorna går på tid och ju snabbare man svarar desto mer poäng får man. Den person med mest sammanlagda poäng efter tävlingsperioden utses till vinnare. Det är tillåtet att spela maximalt 10 gånger per deltagare. 

Det går att tjäna upp till 400 bonuspoäng genom att dela quizet med sina vänner. För att få bonuspoäng krävs att dina vänner också spelar, samt registrerar sig i tävlingen. Varje godkänd delning ger 100 bonuspoäng och maximalt kan respektive deltagare få 400 bonuspoäng. 

Om det är flera vinnare med samma poäng så är det den som spelat först som vinner (datum, tid). 

Du måste vara minst 18 år för att få tävla. När du deltar i tävlingen godkänner du dessa tävlingsregler och villkor. För att kunna tävla behöver du registrera ditt namn och en giltig e-postadress för att kunna kontaktas vid eventuell vinst.

Vinster

1 st Robotdammsugare från Nordic Sense, värde 2 000 kr

Läs mer om regler och villkor.

Tävlingen är avslutad och den som kammade hem flest poäng var Magdalena i Mörarp. Stort grattis!

Quizet

Bygg ett eget quiz

Boka en demo idag!

Med MillionMind kan du enkelt skapa dina egna quiz att använda i er marknadsföring, på sociala medier, er sajt, olika event eller i nyhetsbrev. Kontakta oss så berättar vi hur det fungerar.