Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Skapa mer intresse kring era resmål med quiz och gamification

Med quiz och gamification får ni fler digitala besökare och gör mottagarna mer nyfikna på och intresserade av era resmål och attraktioner. Bygg varumärke och samla in leads samtidigt som ni lockar sommarbesökare till er destination med roliga frågor, vackra bilder, filmer och länkar!

”Vi har valt att använda MillionMind vid flera tillfällen. Dels är quizerna en uppskattad aktivitet bland våra kunder, och dels ger verktyget ett proffsigt och påkostat intryck. Vi har fått väldigt bra service av MillionMind och välbehövlig hjälp med allt från quizfrågor till tips och idéer på upplägg och layout.”

Daniel Golabiewski, marknadschef Lotus Travel

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och se hur ett quiz kan skräddarsys för er.

  5 skäl att använda quiz och gamification
  när ni marknadsför era resmål, attraktioner och sevärdheter

  RR

  De allra flesta är nyfikna på quiz och gillar att tävla med andra eller sig själva. Med quiz kan ni se till att många tycker att det är kul ta del av informationen och får veta mer om resmålen.

  RR

  Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem, vilket gör att man upplever en aktivitet som lustfylld och vill fortsätta med den. Man minns dessutom informationen mycket bättre och har resmålet i minnet längre.

  RR

  Ni kan låta deltagarna spela till sig rabatter kopplade till olika resmål i quizet. Att vinna en rabatt genom sin prestation gör att man gärna vill utnyttja den och motiverar till att välja just ert resmål.

  RR

  De många olika frågetyperna erbjuder en rad möjligheter att presentera resmålen på ett visuellt och spännande sätt samtidigt som ni kan berätta mer om dem i ett roligt sammanhang.

  RR

  Med en eller flera pollfrågor i samband med quizet kan ni på ett enkelt sätt få reda på mer om vad deltagarna tycker, tänker och är intresserade av. När frågorna ligger i ett quiz med kunskapsfrågor får man alltid väldigt hög svarsfrekvens.

  CASE: TURISTRÅDET VÄSTSVERIGE – MARKNADSFÖRING AV VÄSTGÖTATUREN

  Turistrådet Västsverige ville på ett engagerande sätt visa vad man kan göra som besökare i Västsverige och framförallt lyfta fram Västgötaturen.

  Vi tog tillsammans med Turistrådet Västsverige fram ett antal frågor till en quizkampanj som löpte under tre veckor inför sommaren. Frågorna handlade om just de olika resmålen i Västgötaturen med syfte att lära sig mer om dem samtidigt som man blev intresserad av att besöka dem.

  Kampanjen fick väldigt bra resultat med nästan 24 000 spel och knappt 4 000 unika besökare.

  Vill du veta mer?

  Fyll i dina uppgifter och se hur ett quiz kan skräddarsys för er.