Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Skapa engagerande kampanjer som sticker ut

Quiz är ett annorlunda sätt att kommunicera, vilket gör att ni når fram med era budskap på ett inbjudande och underhållande vis.
Upptäck möjligheterna själv, spela quizet nedan!
kilroy-logo

"Tävlingsformen var bra eftersom vi fick tillfälle att utbilda våra deltagare om ett ämne samtidigt som det var kul. Vi fick genom tävlingen massor av nya Facebook-fans, e-mailadresser samt ett ökat intresse"

Sara Pontander

Marknadskoordinator, Kilroy

Engagemang skapar framgångskampanjer

Det läggs ut innehåll i en snabbare takt än någonsin förut, med nya kampanjer som lanseras nästan dagligen. Mottagarna blir bombarderade med budskap utan att själva få vara en del och interagera med innehållet.

Genom att bjuda in er målgrupp till dialog får ni engagemang och skapar ett värde för mottagarna, som annars drunknar i passiv envägskommunikation från massor av olika avsändare.

Intresserad? Boka demo

3 skäl att använda gamification och quiz i kampanjer

Gamification engagerar

Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem. Det gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den.

Otrolig exponeringstid

Många av våra kunder når över 10 minuters exponeringstid per användare, dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt och engagerande. Man skapar en relation med varumärket och lojaliteten stärks.

Något som sticker ut

Majoriteten av allt innehåll som kommuniceras är passiv envägskommunikation. Mottagarna har utvecklat en trötthet mot det som inte ger dem ett tydligt värde. Det finns därför oerhört mycket att vinna på att erbjuda innehåll som bjuder in till aktivitet och dialog.

Case: Turistrådet västsverige - Sommarkampanj med galet engagemang

Turistrådet Västsverige ville på ett engagerande sätt visa vad man kan göra som besökare i Västsverige och framförallt lyfta fram Västgötaturen. Västgötaturen är ett skräddarsytt äventyr för familjer med fem olika resmål i Västergötland, med stark sommarprägel.

Kampanjen fick väldigt bra resultat med nästan 24 000 spel och en genomsnittlig exponeringstid på 17 minuter per besökare

Några av våra kunder

Använd gamification ni också

Se hur ni kan dra nytta av quiz och gamification i era kampanjer.
Boka en demo idag!