Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Engagerande innehåll = Interaktivt innehåll

Quiz är ett sätt att nå ut med sina budskap, då det bjuder in till dialog och aktivitet
Upptäck möjligheterna själv, spela quizet nedan!
dn-logo

”Vi har använt oss av MillionMinds quizverktyg Quiz Widget i flera år och är mycket nöjda. Quizerna ger oss en utmärkt möjlighet att verkligen engagera våra läsare. Vi använder främst quizverktyget för att skapa lojalitet och erbjuda våra prenumeranter ett mervärde. MillionMind finns alltid till hands så fort vi behöver hjälp med något och kommer med snabb service av hög kvalitet.”

Per Johnsson

Partneransvarig, Dagens Nyheter

Vad är innehåll utan engagemang?

Det läggs ut innehåll i en snabbare takt än någonsin förut. Mottagarna blir bombarderade med budskap utan att själva få vara delaktiga och interagera med innehållet.

Genom att bjuda in er målgrupp till dialog får ni engagemang och skapar ett värde för mottagarna, som annars drunknar i passiv envägskommunikation från massor av olika avsändare.

Intresserad? Boka demo

3 skäl att använda gamification och quiz i ert innehåll

Gamification engagerar

Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem. Det gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den.

Otrolig exponeringstid

Många av våra kunder når över 10 minuters exponeringstid per användare i sina kampanjer, dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt och engagerande. Man skapar en relation med varumärket och lojaliteten stärks.

Något som sticker ut

Majoriteten av allt innehåll som kommuniceras är passiv envägskommunikation. Mottagarna har utvecklat en trötthet mot det som inte ger dem ett tydligt värde. Det finns därför oerhört mycket att vinna på att erbjuda innehåll som bjuder in till aktivitet och dialog.

Case: Turistrådet västsverige - Sommarkampanj med galet engagemang

Turistrådet Västsverige ville på ett engagerande sätt visa vad man kan göra som besökare i Västsverige och framförallt lyfta fram Västgötaturen. Västgötaturen är ett skräddarsytt äventyr för familjer med fem olika resmål i Västergötland, med stark sommarprägel.

Kampanjen fick väldigt bra resultat med nästan 24 000 spel och en genomsnittlig exponeringstid på 17 minuter per besökare.

Några av våra kunder

Använd gamification ni också

Se hur ni kan dra nytta av quiz och gamification i ert innehåll.
Boka en demo idag!