UTBILDNING ONLINE

Skapa era egna certifieringar, inlärningsstöd och tester med gamification och quiz

Upptäck Academy Quiz – Spela demon nedan!

Skapa interaktiva och engagerande tester och certifieringar med gamification

Med MillionMinds Academy Quiz blir det lätt att på ett pedagogiskt, effektivt och roligt sätt utbilda medarbetare, underleverantörer, kunder eller återförsäljare. Genom att väva in gamification i utbildningarna kan ni med hjälp av aktiv inlärning hjälpa medarbetarna att bättre minnas vad de lär sig, samtidigt som inlärningsprocessen blir roligare och ni stärker lojaliteten till företaget och varumärket.

Man kan även ordna utmaningar inom företaget och mäta sig med sina kollegor på diverse inspirerande sätt. Allt detta skapar engagemang och en vi-känsla som är oerhört viktig för att bygga en framgångsrik företagskultur, samtidigt som man lär sig mer om företaget, produkterna eller sitt yrkesområde.

Academy Quiz – innehåll

När kan man använda Academy Quiz?

Case som inspiration

CODE OF CONDUCT – INTERN CERTIFIERING AV ASSA ABLOYS MEDARBETARE

Hur får man fler medarbetare att läsa och ta till sig uppförandekoden (Code of Conduct), och att inte uppfatta den som tråkig och svårbegriplig?

MOCCAMASTER ACADEMY – UTBILDNING OCH CERTIFIERING ONLINE FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Moccamaster är en premiumprodukt bland kaffebryggare. Man vänder sig till de kräsna kaffedrickarna och Moccamaster säljs bland återförsäljare som Cervera, Elgiganten och Järnia. Traditionellt har Moccamaster utbildat säljare i butiker runtom hela Norden genom fysiska möten, vilket både är tidskrävande och kostsamt. Uppdraget gick ut på att skapa en engagerande utbildning online.

HKSCAN – AKADEMI ONLINE FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE OCH INKÖPARE

Reklambyrån Spinn gav oss i uppdrag att skapa ett webbaserat utbildningstest för ”Grisakademin” – HKScans kraftfulla satsning på att lyfta den svenska grisens anseende på restauranger och storkök i form av en utbildning för inköpare och grossister.

Några företag som valt att jobba med oss

Se hur vi kan hjälpa er att skapa engagemang

Boka en demo idag!

Fler produkter

Calendar Quiz

Personality Test

personlaity-quiz-paket-1-e1590484353168