Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Quiz Widget

Bygg egna interaktiva och engagerande kampanjer och tävlingar med quiz och gamification.

Upptäck Quiz Widget – spela demon nedan!

SJ logo

"Med quiz-verktyget får vi en effektiv tävlingsform med enkel administration. Det ger oss möjlighet att smidigt tävla ut vinster från oss och våra partners. Samtidigt kan vi kommunicera våra budskap via quizerna samt göra enklare undersökningar. "
– Peter Magnusson, SJ Marknadskommunikation

”Vi är mycket nöjda med medlemmarnas respons på detta quiz. Givet att detta var första gången vi gjorde detta tror jag att potentialen för ett ännu större deltagande för framtida quiz ser mycket bra ut.”
– Anton Nyman, Head of strategic partnerships, Coop Sverige

"MillionMinds quizverktyg är ett perfekt sätt för oss att skapa roligt och engagerande native-innehåll tillsammans med våra samarbetspartners. Quizformatet är väldigt tilltalande för både läsarna och varumärkena vi samarbetar med. Läsarna får tävla och testa sina kunskaper och våra partners får synas och nå ut med sitt budskap i ett roligt sammanhang.”
– Per Johnsson, partneransvarig Dagens Nyheter

quiz_widget_paket

Employer branding-arbete, lojalitet eller leadsgenerering? Jobba med quiz och gamification!

Quiz Widget är vår mest använda produkt eftersom den är smidig att jobba med samtidigt som den är flexibel och kan anpassas efter skiftande behov.

Med sina gamificationinslag passar quizverktyget både för roliga tävlingar i sociala medier och för att utbilda eller peppa medarbetare på intranätet i ert employer branding-arbete. Eller varför inte öka kundlojaliteten med roliga aktiviteter för kundklubben – direkt på sajten eller kanske via nyhetsbrevet?

Gemensamt för alla aktiviteter är att ni ökar engagemanget i er kommunikation genom att bjuda era besökare på en rolig upplevelse. Dessutom får ni massor av nya leads, bättre konvertering från sociala medier, mer trafik till sajten och ökad kundkännedom! Med vår nya editor, Quiz Manager, är det superenkelt att skapa eget innehåll direkt i browsern.

Quiz Widget – innehåll

När kan man använda Quiz widget?

Sociala medier

Skapa roliga kampanjer och tävlingar och stick ut ur bruset. Perfekt i till exempel sociala medier.

Läs mer ››

Lojalitet

Öka kundlojaliteten genom roliga aktiviteter speciellt för befintliga kunder – kanske via kundklubbens sajt eller ert nyhetsbrev?

Läs mer ››

Employer branding

Jobba med er employer branding och få medarbetarna att trivas. Lägg upp quizer om aktuella ämnen och utmaningar på ert intranät och kombinera nytta med nöje.

Läs mer ››

Leadsgenerering

Bygg effektiva kampanjer och tävlingar och konvertera era besökare till heta leads på ett mycket effektivt sätt.

Läs mer ››

Kunskapstester

Skapa roligare kunskapstester, inlärningsstöd och certifieringar. Bygg företagskultur och få samtidigt statistik och underlag för att mäta effekten av era utbildningsinsatser.

Läs mer ››

Events/mässor

Arrangera en rolig aktivitet som ökar intresset för er monter på mässan eller eventet. Bryt isen och samla in leads på ett roligt sätt.

Läs mer ››

Native annonsering

Ta er annonsering till nästa nivå med en interaktiv och konverterande quiz-annons med gamification.

Läs mer ››

Samarbeten

Byråsamarbeten

Vi samarbetar ofta med både stora och små reklambyråer, där byrån står för idé och skapar en kampanj åt sin kund medan vi levererar teknik och support.

 

Hur kan vi hjälpa er att skapa engagemang?

Boka en demo idag!

  Många fördelar

  Gamification

  Vi använder kraftfulla spelmekanismer som poäng, nivåer, tid och topplistor. De kickar igång hjärnans belöningssystem och ger användarna ett dopaminpåslag, vilket gör att de vill tillbringa mycket tid med ert varumärke!

  Virala funktioner

  Quizverktyget har en inbyggd delningsfunktion som belönar deltagare som sprider quizet vidare till sina vänner. Detta främjar den organiska spridningen – som ökar både trafik och engagemang.

  Leadsgenerering

  Få nya leads – deltagare som just har valt att interagera med ert varumärke ger hög kvalitet! Tack vare ett genomtänkt upplägg skapar vi ett högt engagemang bland besökarna och ofta resulterar över 30 % av besöken i ett lead.

  Överlägsen exponeringstid

  Våra kunder får ofta över 10 minuters exponeringstid per användare i sina kampanjer, detta dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt, engagerande och stimulerande. 

  Mobile first

  När närmare 80 % av dagens användare surfar på mobilen är det givetvis viktigt att upplevelsen är som bäst just där. Vi arbetar därför alltid hårt på att ge mobilanvändaren en optimal upplevelse, både design- och funktionsmässigt.

  Anpassad design

  Skräddarsy era quizer efter er grafiska profil och använd er av all den inbyggda variationen i verktyget. Då skapar ni en rolig och snygg upplevelse för användarna – som sticker ut samtidigt som den helt och hållet känns som er egen.

  8 olika frågetyper

  Videostöd

  Pollfrågor

  Språkstöd

  Slumpade frågor

  Färdiga templates

  Topplista

  Spel på tid

  Poäng

  Statistik & analys

  Så fungerar det

  1. Bygg ert quiz i vår editor

  Välj en av våra quiztyper och skapa ert quiz med hjälp av vår intuitiva och lättanvända Quiz Manager. Lägg in frågorna, ladda upp bilder och filmer och förhandsgranska resultatet. 

  Drag and drop-gränssnitt

  Enkelt att förstå och komma igång

  Webbaserat (ingen installation krävs)

  2. Anpassa designen

  Anpassa designen till ert varumärke med våra enkla templates. Välj egen färg, typsnitt och former och avsluta med att lägga in er logga. 

  Välj era färger

  Ladda upp eget typsnitt

  Designa knappar

  Ladda upp er logga

  3. Publicera enkelt och smidigt

  Publicera enkelt quizet på er sajt, i era sociala medier eller på ert intranät med ett litet embed-script (iframe). Kompatibelt med de flesta system. Det finns även direktlänk till quizet, om ni inte har en kampanjsida.

  Enkelt embed-script

  Fungerar i sociala medier (till exempel Facebook)

  Kompatibelt med de flesta system

  qp-publicera

  Vill du veta mer om hur det fungerar?

  Boka en demo idag!

   Låt statistiken ge er värdefulla kundinsikter

   Mät engagemang

   Med vår omfattande statistikdel kan du följa upp KPI:er som exponeringstid, leads och annonsklick. Det gör det lätt att se exakt vilket värde aktiviteterna ni gör på sociala medier faktiskt ger.

   Värdefulla insikter

   Quiz bygger på tvåvägskommunikation, vilket gör att ni lär er mer om era följare samtidigt som de har roligt. Ni kan använda verktyget för att se vad kunderna kan och tycker om ert varumärke och era produkter och få svar på om ni når ut med ert budskap.

   Låt dig inspireras av några case

   Skärmavbild 2020-04-22 kl. 09.18.17

   COOP GÖR QUIZ MED CHANS FÖR MEDLEMMAR ATT TJÄNA EXTRA COOP-POÄNG

   Syftet var att med hjälp av gamification skapa ett mervärde hos Coops medlemmar. Det ska vara roligt att känna att man är del av Coop-familjen.

   Taggar: lojalitet, CRM

   skincity-case-thumb

   Skincity – quiztävling på Facebook och intstagram

   Kampanjen gick ut på att skapa ett mervärde runt Skincitys populära julkalender med hudvårdsprodukter genom en rolig och engagerande tävling, och därigenom stärka varumärket.

   Taggar: lojalitet, leadsgenerering

   bonnierforlagen-lara-quiz

   BONNIERFÖRLAGEN LÄRA – JULQUIZ TILL MEDARBETARNA

   Bonnierförlagen Lära producerar läromedel, webbträffar och fortbildning för skolan. Det är ofta högt tempo inför jul och kunden ville skapa en rolig och skön stämning på kontoret för sina medarbetare. Samtidigt ville man informera om företaget och pågående projekt på ett engagerande sätt för att nå ut så brett som möjligt.

   Taggar: employer branding, utbildning

   Några företag som valt att arbeta med oss

   Hur kan vi hjälpa er att skapa engagemang?

   Boka en demo idag!

    Fler produkter