Plattformen

Aktivera era besökare, kunder eller medarbetare med roliga tävlingar, tester och quiz. Allt med mätbar effekt i vår gamification-plattform.

Skapa era interaktiva kampanjer med vår kraftfulla gamification-plattform

MillionMinds unika gamification-plattform är utvecklad för att hjälpa våra kunder att skapa mer engagerande kommunikation, vare sig det gäller marknadsföring i sociala medier, varumärkesbyggande via nyhetsbrev eller utbildning av medarbetare på intranätet. Systemet är flexibelt och anpassningsbart, och vi har lagt mycket tid på att göra det intuitivt och lätt att använda så att ni spar tid. De inbyggda gamification-mekanismerna stimulerar hjärnan så att innehållet blir roligare att ta till sig och lättare att komma ihåg, och den omfattande statistiken gör det lätt att följa upp kampanjer och utbildningsinsatser.

SOCIALA MEDIER

Skapa roliga kampanjer och tävlingar för effektiv leads-generering. Perfekt i till exempel sociala medier.

CRM/LOJALITET

Öka kundlojaliteten genom roliga aktiviteter speciellt för befintliga kunder – kanske via kundklubbens sajt eller ert nyhetsbrev?

EVENTS/MÄSSOR

Arrangera en rolig aktivitet som ökar intresset för er monter på mässan eller eventet. Bryt isen och samla in leads på ett roligt sätt.

LEADSGENERERING

Bygg effektiva kampanjer och tävlingar och konvertera era besökare till heta leads på ett mycket effektivt sätt.

Jul

Få mer engagemang och leads under hela julperioden med quiz och gamification!

Black friday

Smart leadsgenerering under Black Friday med rolig quiz eller kalender.

NATIVE-ANNONSERING

Ta er annonsering till nästa nivå med en interaktiv och konverterande quiz-annons med gamification.

EMPLOYER BRANDING

Jobba med er employer branding och få medarbetarna att trivas. Lägg upp quizer om aktuella ämnen och utmaningar på ert intranät och kombinera nytta med nöje.

KUNSKAPSTESTER

Skapa roligare kunskapstester, inlärningsstöd och certifieringar. Bygg företagskultur och få samtidigt statistik och underlag för att mäta effekten av era utbildningsinsatser.

”Vi är mycket nöjda med medlemmarnas respons på detta quiz. Givet att detta var första gången vi gjorde detta tror jag att potentialen för ett ännu större deltagande för framtida quiz ser mycket bra ut.”
– Anton Nyman, Head of strategic partnerships, Coop Sverige

HUR KAN VI HJÄLPA ER ATT SKAPA ENGAGEMANG?

BOKA EN DEMO IDAG!

Några av de företag som valt att jobba med oss

”Vi har använt oss av MillionMinds quizverktyg Quiz Widget i flera år och är mycket nöjda. Quizerna ger oss en utmärkt möjlighet att verkligen engagera våra läsare. Vi använder främst quizverktyget för att skapa lojalitet och erbjuda våra prenumeranter ett mervärde. MillionMind finns alltid till hands så fort vi behöver hjälp med något och kommer med snabb service av hög kvalitet.”
– Per Johnsson, Partneransvarig, Dagens Nyheter