PERSONALITY TEST

UPPTÄCK PERSONALITY TEST – SPELA DEMON NEDAN!

personlaity-quiz-paket-1-e1590484353168

Skapa egna personlighetstest – samla leads och öka både trafik och engagemang!

Du kan också skapa personlighetstest med gamification. Folk älskar att testa sig själva för att se vilken personlighetstyp de är. Det kan gälla vilket parti de borde rösta på, vilken inlärningsstil de har, vilket yrke som passar dem eller vilken utbildning de ska välja. Eller kanske vilket husdjur de är mest lika. Deltagarna svarar på ett antal frågor och får direkt svaret när de är klara. Vare sig det mest är ett tidsfördriv eller används för att få en djupare självkännedom står en sak klar – personlighetstest engagerar!

Med MillionMind Personality Test ökar ni alltså engagemanget i er kommunikation genom att ni bjuder era besökare på en rolig upplevelse. Ni får massor av nya leads, bättre konvertering från sociala medier, mer trafik till sajten och till på köpet ökad kundkännedom. Med vår nya drag-and-drop editor, Quiz Manager, är det superenkelt att skapa eget innehåll direkt i browsern.

PERSONALITY TEST – INNEHÅLL

Se alla funktioner ››

NÄR KAN MAN ANVÄNDA PERSONALITY TEST?

SOCIALA MEDIER/ LEADSGENERERING

Skapa roliga kampanjer och tävlingar för effektiv leads-generering. Perfekt i till exempel sociala medier.

Läs mer >>

LOJALITET

Öka kundlojaliteten genom roliga aktiviteter speciellt för befintliga kunder – kanske via kundklubbens sajt eller ert nyhetsbrev?

Läs mer >>

EMPLOYER BRANDING

Jobba med er employer branding och få medarbetarna att trivas. Lägg upp quizer om aktuella ämnen och utmaningar på ert intranät och kombinera nytta med nöje.

Läs mer >>

EVENTS/MÄSSOR

Arrangera en rolig aktivitet som ökar intresset för er monter på mässan eller eventet. Bryt isen och samla in leads på ett roligt sätt.

Läs mer >>

KUNSKAPSTESTER

Skapa roligare kunskapstester, inlärningsstöd och certifieringar. Bygg företagskultur och få samtidigt statistik och underlag för att mäta effekten av era utbildningsinsatser.

Läs mer >>

LEADSGENERERING

Bygg effektiva kampanjer och tävlingar och konvertera era besökare till heta leads på ett mycket effektivt sätt.

Läs mer >>

NATIVE ANNONSERING

Ta er annonsering till nästa nivå med en interaktiv och konverterande quiz-annons med gamification.

BYRÅSAMARBETEN

Vi samarbetar ofta med både stora och små reklambyråer, där byrån står för idé och skapar en kampanj åt sin kund medan vi levererar teknik och support.

LÅT DIG INSPIRERAS AV NÅGRA CASE

ALFA LAVAL UPPDATERADE SIN FÖRETAGSKULTUR TILL MEDARBETARE

I ett led i arbetet med företagskulturen genomförde Alfa Laval ett stort test till alla sina medarbetare i 18 länder. Genom testet kunde man se vilka drivkrafter man hade och hur man själv skulle uppträda i olika situationer.

Resultatet presenterades dels per individ, per land och totalt i hela organisationen och var en central del i HR-arbetet för hela Alfa Laval.

RFSL – SJÄLVTEST MED FRÅGOR OM HIV

RFSL arbetar med att informera och hjälpa människor bl.a. kring könssjukdomar och deras mänskliga rättigheter, oavsett kön och läggning.

I ett led att informera om regelbunden testning för könssjukdomar och HIV tog de fram ett självtest där man svarade på olika frågor om sina sexuella mönster. Resultatet visades direkt efter frågorna och där kunde man se hur hög risken var och när man behövde testa sig.

Testet publicerades på deras sajt och sociala medier.

KUNSKAPSTESTER

För Filmstaden är det viktigt att ge medlemmarna ett extra värde och bjuda på bra innehåll för att öka lojaliteten. De skapade ett test kring de olika superhjältarna och deltagarna kunde sedan svara på frågorna och se vilken superhjälte som man var mest lik. Testet gick ut via nyhetsbrev till alla medlemmar och kunde även spelas via Facebook.

Det blev högt deltagande och engagemang. Över 12 000 deltagare spelade och över två tredjedelar valde att registrera sig med namn och e-postadress. Ca 650 delningar och 2 min exponeringstid registrerades.

INFLUENCER MARKETING

Det kan vara svårt att veta vilken cykel som passar bäst för just dig, särskilt då utbudet av olika typer av cyklar bara ökar hela tiden. Därför skapade Team Sportia ett unikt cykeltest där man svarade på 12 frågor om vilka behov man hade och vad man gillade mest.

Direkt efter testet kunde man se vilken cykel som var bäst för dig. Där fick man även mer information om cykeltypen och en direktlänk till sajten där dessa cyklar visades.

Team Sportia fick över 2 000 deltagare som genomförde testet och över 500 leads att kontakta efter kampanjen.

Några av de företag som valt att jobba med oss

”Vi har använt oss av MillionMinds quizverktyg Quiz Widget i flera år och är mycket nöjda. Quizerna ger oss en utmärkt möjlighet att verkligen engagera våra läsare. Vi använder främst quizverktyget för att skapa lojalitet och erbjuda våra prenumeranter ett mervärde. MillionMind finns alltid till hands så fort vi behöver hjälp med något och kommer med snabb service av hög kvalitet.”
– Per Johnsson, Partneransvarig, Dagens Nyheter

SE HUR KAN VI HJÄLPA ER ATT SKAPA ENGAGEMANG

BOKA EN DEMO IDAG!

FLER PRODUKTER