Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Personality test

Bygg interaktiva personlighetstest med gamification.

Upptäck Personality test – spela demon nedan!

SJ logo

"Med quiz-verktyget får vi en effektiv tävlingsform med enkel administration. Det ger oss möjlighet att smidigt tävla ut vinster från oss och våra partners. Samtidigt kan vi kommunicera våra budskap via quizerna samt göra enklare undersökningar. "
– Peter Magnusson, SJ Marknadskommunikation

”Vi är mycket nöjda med medlemmarnas respons på detta quiz. Givet att detta var första gången vi gjorde detta tror jag att potentialen för ett ännu större deltagande för framtida quiz ser mycket bra ut.”
– Anton Nyman, Head of strategic partnerships, Coop Sverige

"MillionMinds quizverktyg är ett perfekt sätt för oss att skapa roligt och engagerande native-innehåll tillsammans med våra samarbetspartners. Quizformatet är väldigt tilltalande för både läsarna och varumärkena vi samarbetar med. Läsarna får tävla och testa sina kunskaper och våra partners får synas och nå ut med sitt budskap i ett roligt sammanhang.”
– Per Johnsson, partneransvarig Dagens Nyheter

personlaity-quiz-paket

Skapa egna personlighetstest – samla leads och öka både trafik och engagemang!

Du kan också skapa personlighetstest med gamification. Folk älskar att testa sig själva för att se vilken personlighetstyp de är. Det kan gälla vilket parti de borde rösta på, vilken inlärningsstil de har, vilket yrke som passar dem eller vilken utbildning de ska välja. Eller kanske vilket husdjur de är mest lika. Deltagarna svarar på ett antal frågor och får direkt svaret när de är klara. Vare sig det mest är ett tidsfördriv eller används för att få en djupare självkännedom står en sak klar – personlighetstest engagerar!

Med MillionMind Personality Test ökar ni alltså engagemanget i er kommunikation genom att ni bjuder era besökare på en rolig upplevelse. Ni får massor av nya leads, bättre konvertering från sociala medier, mer trafik till sajten och till på köpet ökad kundkännedom. Med vår nya drag-and-drop editor, Quiz Manager, är det superenkelt att skapa eget innehåll direkt i browsern.

Personality test – innehåll

När kan man använda Personality test?

Sociala medier

Skapa roliga personlighetstester för effektiv leadsgenerering. Perfekt i till exempel sociala medier.

Läs mer ››

Lojalitet

Öka kundlojaliteten genom roliga aktiviteter speciellt för befintliga kunder – kanske via kundklubbens sajt eller ert nyhetsbrev?

Läs mer ››

Företagskultur

Låt medarbetarna lära sig mer om sig själva samtidigt som ni jobbar på företagskulturen. Skapa ett relevant personlighetstest och kombinera nytta med nöje på intranätet.

Läs mer ››

Events/mässor

Arrangera en rolig aktivitet som ökar intresset för er monter på mässan eller eventet. Bryt isen och samla in leads på ett roligt sätt.

Läs mer ››

Leadsgenerering

Bygg effektiva kampanjer och tävlingar och konvertera era besökare till heta leads på ett mycket effektivt sätt.

Läs mer ››

Vem är du?

Vilken utbildning passar dig? Vilken inlärningsstil har du? Vilken sorts säljare är du?

Hjälp dina deltagarna att lära känna sig själva lite bättre med ett roligt inslag samtidigt som du får underlag till att lägga upp kursen på bästa sätt på individnivå.

Läs mer ››

native-puff
Native annonsering

Ta er annonsering till nästa nivå med en interaktiv och konverterande quiz-annons med gamification.

 

Samarbeten
Byråsamarbeten

Vi samarbetar ofta med både stora och små reklambyråer, där byrån står för idé och skapar en kampanj åt sin kund medan vi levererar teknik och support.

 

Hur kan vi hjälpa er att skapa engagemang?

Boka en demo idag!

  Många fördelar

  Virala funktioner

  Personality test har en inbyggd delningsfunktion som du kan använda för att visa dina vänner resultatet av ditt test. Det främjar den organiska spridningen och ökar både engagemang och trafik.

  Leadsgenerering

  Få nya leads – deltagare som just har valt att interagera med ert varumärke ger hög kvalitet! Tack vare ett genomtänkt upplägg skapar vi ett högt engagemang bland besökarna och ofta resulterar över 30 % av besöken i ett lead.

  Mobile first

  När närmare 80 % av dagens användare surfar på mobilen är det givetvis viktigt att upplevelsen är som bäst just där. Vi arbetar därför alltid hårt på att ge mobilanvändaren en optimal upplevelse, både design- och funktionsmässigt.

  Anpassad design

  Skräddarsy era quizer efter er grafiska profil och använd er av all den inbyggda variationen i verktyget. Då skapar ni en rolig och snygg upplevelse för användarna – som sticker ut samtidigt som den helt och hållet känns som er egen.

  5 olika frågetyper

  Videostöd

  Pollfrågor

  Diplom

  Språkstöd

  Färdiga templates

  Spel på tid

  Statistik & analys

  Slumpade frågor

  Så fungerar det

  1. Bygg ert test i vår editor

  Välj "Personality test" i vår intuitiva och lättanvända Quiz Manager och skapa ert test. Lägg in frågorna, ladda upp bilder och filmer och förhandsgranska resultatet. 

  Drag and drop-gränssnitt

  Enkelt att förstå och komma igång

  Webbaserat (ingen installation krävs)

  2. Anpassa designen

  Anpassa designen till ert varumärke med våra enkla templates. Välj egen färg, typsnitt och former och avsluta med att lägga in er logga. 

  Välj era färger

  Ladda upp eget typsnitt

  Designa knappar

  Ladda upp er logga

  3. Publicera enkelt och smidigt

  Publicera enkelt personlighetstestet på er sajt, i era sociala medier eller på ert intranät med ett litet embed-script (iframe). Kompatibelt med de flesta system. Det finns även direktlänk till testet, om ni inte har en kampanjsida.

  Enkelt embed-script

  Fungerar i sociala medier (till exempel Facebook)

  Kompatibelt med de flesta system

  qp-publicera

  Vill du veta mer om hur det fungerar?

  Boka en demo idag!

   Statistiken ger er värdefull kundinsikt

   Mät engagemang

   Med vår omfattande statistikdel kan du följa upp KPI:er som exponeringstid, leads och annonsklick. Då kan du till exempel enkelt se exakt vilket värde aktiviteter på sociala medier ger.

   Värdefulla insikter

   Quiz bygger på interaktivitet, vilket gör att ni lär er mer om era följare samtidigt som de har roligt. I verktyget kan du få reda på vad kunderna faktiskt kan och tycker om ert varumärke och era produkter.

   Några case som inspiration

   case-alfalaval-test

   Alfa Laval uppdaterade sin företagskultur till medarbetare

   I ett led i arbetet med företagskulturen genomförde Alfa Laval ett stort test till alla sina medarbetare i 18 länder. Genom testet kunde man se vilka drivkrafter man hade och hur man själv skulle uppträda i olika situationer.

   Resultatet presenterades dels per individ, per land och totalt i hela organisationen och var en central del i HR-arbetet för hela Alfa Laval.

   Taggar: företagskultur, intranät, HR, employer branding

   case-rfsl-test

   RFSL – Självtest med frågor om HIV

   RFSL arbetar med att informera och hjälpa människor bl.a. kring könssjukdomar och deras mänskliga rättigheter, oavsett kön och läggning.

   I ett led att informera om regelbunden testning för könssjukdomar och HIV tog de fram ett självtest där man svarade på olika frågor om sina sexuella mönster. Resultatet visades direkt efter frågorna och där kunde man se hur hög risken var och när man behövde testa sig.

   Testet publicerades på deras sajt och sociala medier.

   Taggar: information, självtest, sociala medier

   case-filmstaden-test

   Filmstadens superhjältetest

   För Filmstaden är det viktigt att ge medlemmarna ett extra värde och bjuda på bra innehåll för att öka lojaliteten. De skapade ett test kring de olika superhjältarna och deltagarna kunde sedan svara på frågorna och se vilken superhjälte som man var mest lik. Testet gick ut via nyhetsbrev till alla medlemmar och kunde även spelas via Facebook.

   Det blev högt deltagande och engagemang. Över 12 000 deltagare spelade och över två tredjedelar valde att registrera sig med namn och e-postadress. Ca 650 delningar och 2 min exponeringstid registrerades.

   Taggar: lojalitet, CRM, sociala medier

   case-teamsportia-test

   Team Sportias cykeltest

   Det kan vara svårt att veta vilken cykel som passar bäst för just dig, särskilt då utbudet av olika typer av cyklar bara ökar hela tiden. Därför skapade Team Sportia ett unikt cykeltest där man svarade på 12 frågor om vilka behov man hade och vad man gillade mest.

   Direkt efter testet kunde man se vilken cykel som var bäst för dig. Där fick man även mer information om cykeltypen och en direktlänk till sajten där dessa cyklar visades.

   Team Sportia fick över 2 000 deltagare som genomförde testet och över 500 leads att kontakta efter kampanjen.

   Taggar: leadsgenerering, sociala medier

   Hur kan vi hjälpa er att skapa engagemang?

   Boka en demo idag!

    Fler produkter