Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Öka engagemanget i er kundklubb med quiz och gamification

Ge medlemmarna ett verkligt mervärde och få ökad lojalitet.

Testspela vårt demoquiz här intill

Svenskarna är positiva till kundklubbar, men många är besvikna över vad de får som medlemmar och handlar faktiskt ändå ofta hos konkurrenter*. Medlemmarna vill gärna ha både rabatter och mervärde och ni som företag vill såklart öka lojaliteten och se till att medlemmarna inte går någon annanstans. Allt detta uppnår man med quiz och gamification. Spela vårt demoquiz och se hur man kan arbeta med underhållning, content marketing och rabatterbjudanden samtidigt.

*Källa: Kundklubbsrapporten från Haus.

”Vi har använt oss av MillionMinds quizverktyg Quiz Widget i flera år och är mycket nöjda. Quizerna ger oss en utmärkt möjlighet att verkligen engagera våra läsare. Vi använder främst quizverktyget för att skapa lojalitet och erbjuda våra prenumeranter ett mervärde.”
Per Johnsson, partneransvarig Dagens Nyheter

Tre skäl till att använda quiz och gamification
i er kommunikation

Gamification Engagerar
Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem. Det gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den.
Lätt Att Skräddarsy
Vårt quizverktyg har 8 olika frågetyper, för större visuell variation. Lägg en pollfråga i ett vanligt quiz och få veta mer om er målgrupp. Välj bland topplistor, nivåer, rörlig media, bonusar och mycket annat.
Överlägsen Exponeringstid
Våra kunder når ofta över 10 minuters exponeringstid per användare, dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt och engagerande. Man skapar en relation med varumärket och lojaliteten stärks.

CASE: SJ – LOJALITET MED ENGAGERANDE INNEHÅLL I FORM AV QUIZ VIA NYHETSBREV

SJ har i flera år använt vårt verktyg för att öka engagemanget, lojaliteten och sitt interaktiva innehåll i främst sina utskick till sina Prio-kunder, ca en miljon till antalet.

Tävlingarna är mycket populära och drar många läsare till SJ:s sajt.

”Med quiz-verktyget får vi en effektiv tävlingsform med enkel administration. Det ger oss möjlighet att smidigt tävla ut vinster från oss och våra partners. Samtidigt kan vi kommunicera våra budskap via quizerna samt göra enklare undersökningar.” 
Peter Magnusson, SJ Marknadskommunikation

Stora varumärken arbetar redan med gamification, och oss

GÖR DET DU OCKSÅ

Stick ut ur bruset och engagera era följare med interaktiv kommunikation.
Boka en demo idag och se hur ni också kan lyckas!