Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Extra extra, nu har vi personlighetstest!

Nu har vi på MillionMind under en längre tid gjort quizer med både rätta och fel svar. Men vi är ett företag i ständig utveckling. Nu tar vi ännu ett steg framåt och släpper ett nytt verktyg – personlighetstestet. Här finns inga rätta, eller fel för den delen, svar – bara olika resultat. Istället för att kunden svarar på frågor om dig och ditt företag svarar kunden på frågor om sig själv.

Det man testar behöver ju så klart inte svara på den klassiska definitionen av vad en personlighet är – eller, vilken typ av person man är. Ett personlighetstest kan användas till mer än att bestämma om testtagaren är en introvert hemmakvällsälskare eller en extrovert partygalning (vilket i och för sig lät som ett roligt test). För – om du dricker ditt kaffe svart, häller i mjölken före flingorna eller är okej med att ha TVns volym på en ojämn siffra säger ju också något om vem du är. Kanske till och med mer?

Att göra personlighetstester gör också att ni kan komma närmre era kunder, på ett personligt plan. Och ja, kommer ni närmre era kunder kommer ju också era kunder närmre er. En win-win.

Här kommer några exempel på vad ni kan prova

• Fastighetsbyrå – Varför inte göra ett personlighetstest där spelaren får veta om dom passar i storstan, precis utanför eller kanske rentutav finner lyckan i att bo på landet?

• Media om politik – Rapporterar ni om politik? Åsikter är så klart också en del av ens personlighet. Och allt personligt går j, inte helt otippat, att testa. Vilket parti passar dig? Vilket parti passar INTE dig? Vänd och vrid hur ni vill.

• Biograf – Frågor om vardagen berättar mer än vad man fyller sin vardag med. Är du en person som tar livet med en klackspark? Ja, då kanske en komedi är för. Vill du tänka djupt, kanske själv – kan vi då få rekommendera en mystisk thriller?

Man kan hålla på hur länge som helst med testet. Det viktigaste, och kanske det mest intressanta, är ni nu kan ställa frågor till kunderna om er verksamhet utan att kunden riktigt är med på att dom hjälper er samtidigt som dom har roligt.

Vill ni har mer information, kanske har en fråga eller bara vill veta mer om oss på MillionMind är det bara att ta kontakt!

Vi har redan gjort ett test som ni mer än gärna får gå in och spela. Inom gamification pratar man ofta om fyra olika personligheter. Spela här nedan.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.