Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Nu drar vi igång Dagens Quiz!

Så här i karantäntider sätts allt på sin spets. Vi tvingas komma på nya lösningar för allt. Hur vi ska jobba, hur vi ska leverera och ja – hur vi ska umgås med kollegorna. För visst är det härligt med ett möte via Skype, men det är inte ofta annat än jobb diskuteras och lyfts i dessa samtal. Och visst kan det, vid första anblick, låta som en arbetsgivares dröm att all fokus läggs på jobbet?

Vi tror på ett vardagsintresse för våra kollegor och att det absolut inte sänker någon effektivitet, snarare tvärtom. Det kan vara en fika på morgonen, en promenad på lunchen eller ett parti dart på eftermiddagen. En grupp med bra sammanhållning jobbar bättre tillsammans. Kanske är det ännu viktigare nu, när världen är som den är, att få känna att en gemenskap finns.

Därför har vi startat Dagens Quiz, en kort, allmänbildande frågesport som skickas varje eftermiddag med nytt tema dagligen. Quizen kommer ta 1-2 minuter och efter kan ni både dela med er av ny kunskap och briljera inför kollegorna.

Lägg upp quizet på ert intranät

Det går även att mot en mindre kostnad lägga in quizet på ert intranät. Då kan ni också lägga in era egna frågor och på så sätt få en naturlig kontakt med era anställda varje dag – Hur mår du idag? Har du några tips på hur du klarar att hålla produktivitet uppe? Då blir det mer personligt och ökar team-känslan ytterligare. Fråga oss upplägget om du är intresserad av att få en egen version av Dagens Quiz. 

Här är ett exempel på ett quiz

Vill ni vara med? anmäl er via formuläret nedan!

    Related Posts

    Leave a comment

    You must be logged in to post a comment.