Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Boosta engagemanget med quiz och gamification

Gamification
gör skillnad

NN

Fler öppnar era utskick

NN

Kunderna har roligare
med just ERT varumärke

NN

Ökad lojalitet –
fler återkommande kunder

NN

Mångdubblad exponeringstid

5 fördelar med att använda quiz och gamification i era CRM-aktiviteter

 1. De flesta gillar och är nyfikna på just quiz, och älskar att antingen tävla mot andra eller testa sina egna kunskaper, vilket sänker tröskeln för deltagande.
 2. Gamification triggar hjärnans belöningssystem, vilket gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den. Detta ökar viljan att öppna utskick och att löpande delta i era aktiviteter.
 3. Lojaliteten stärks när ett varumärke förknippas med lustfylld gamification, och våra inbyggda utmanings- och delningsfunktioner gör dessutom att quizet sprids viralt till spelarnas vänner och bekanta.
 4. Vår quizprodukt är oerhört flexibel och quizerna anpassas lätt till just ert varumärke, era olika målgrupper och era olika budskap. Önskad effekt uppnås med olika upplägg.
 5. Återkommande, uppskattade och engagerande aktiviteter är i många fall en viktig del av ett framgångsrikt kundvårdsarbete. Se till att kunderna inte glömmer bort er med våra olika quizprodukter!
Bli uppringd

Fyll i formuläret så ringer vi upp dig.

  Case: Lojalitet med engagerande innehåll i form av quiz via nyhetsbrev

  Genom att lösa en årslicens till vårt verktyg Quiz Widget har SJ fortlöpande kunnat skapa roliga och spännande quiz-tävlingar till prenumeranterna på SJ Prios nyhetsbrev – cirka en miljon till antalet. Tävlingarna är mycket populära och drar många läsare till SJ:s sajt, där besökstiden tack vare detta har ökat.

   

  Vad är gamification?

  Gamification, som har sin grund i spelelement och spelmetodik, handlar om att förstå vad det är som gör spel så engagerande och överföra den förståelsen till andra områden – som utbildning – för att få ut mer inom respektive område. Gamification gör mottagarna mer nyfikna och intresserade, vilket gör dem mer mottagliga för informationen. De kommer också ihåg vad de har lärt sig i högre grad, vilket ämne det än gäller. Läs mer om gamification här.

  Om MillionMind

  MillionMind skapar engagemang på webben inom kommunikation, marknadsföring och utbildning. Vår specialinriktning är gamification, vilket innebär att vi hämtar inspiration och metoder från speldesign och överför dem till våra kunders digitala verksamhet. Resultatet blir ett mer attraktivt och interaktivt innehåll som skapar lojala besökare, ökar trafiken och stärker varumärket.

  Vi har kunder inom alla möjliga områden, allt ifrån stora välkända företag med tusentals anställda till mindre företag med stor digital närvaro. Gemensamt för alla är behovet av att nå ut med sin kommunikation på ett mer engagerande vis. Till vår hjälp har vi en egenutvecklad quiz-plattform i världsklass som är designad utifrån ett gamificationtänk. Vi tillför spelmekanismer som till exempel tid, poäng, topplistor, utmaningar och levels. Vår styrka ligger i kombinationen av modern design, inslaget av gamification och många olika frågetyper som skapar variation.

  Vi har varit verksamma i över 10 år och har vårt kontor på Södermalm i Stockholm.