Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Mer engagemang kring era trädgårdsprodukter med quiz och gamification

Med quiz och gamification kan du göra era nyhetsbrev roligare och locka kunderna att oftare gå in på er sajt, stanna längre och att bli användare istället för passiva läsare.

Spela quizet och upptäck några av alla möjligheter.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och se hur ett quiz kan skräddarsys för er.

  CASE: VI I VILLA – FACEBOOK-KAMPANJ MED TRÄDGÅRDSQUIZ GAV 800 NYA MEDLEMMAR

  Vi i Villa var ute efter ett sätt att engagera sina befintliga medlemmar och dessutom få nya leads och medlemmar. Man valde att vända sig till MillionMind och tillsammans med oss skapade man ett trädgårdsquiz som låg till grund för en tävling som löpte hela sommaren. Quizet låg på hemsidan och det gjordes flera puffar för det på Vi i Villas Facebook-sida.

  Kampanjen var framgångsrik, och trots att man var tvungen att bli medlem för att delta i tävlingen var det hela 38 % av deltagarna som registrerade sina uppgifter, vilket betydde över 800 nya medlemmar i Vi i Villa-klubben.

  5 anledningar att marknadsföra era växter och produkter med quiz och gamification

  RR

  De allra flesta är nyfikna på quiz och gillar att tävla med andra eller sig själva. Med quiz och gamification kan ni se till att många verkligen vill ta del av information ni vill nå ut med och får veta mer om spännande växter och produkter.

  RR

  Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem, vilket gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den. Det för dessutom med sig att man minns informationen mycket bättre och då även håller era produkter i minnet längre.

  RR

  Ni kan låta deltagarna spela till sig rabatter kopplade till olika produkter eller växter i quizet. Att vinna en rabatt genom sin prestation gör att man gärna vill utnyttja rabatten och det är mer troligt att man väljer just ert företag för sina trädgårdsinköp.

  RR

  De många olika frågetyperna erbjuder en rad möjligheter att presentera era produkter och växter på ett visuellt och spännande sätt samtidigt som ni berättar mer om dem i ett lustfyllt sammanhang.

  RR

  Med en eller flera pollfrågor i samband med quizet kan ni på ett enkelt sätt få reda på mer om vad deltagarna tycker och tänker. När frågorna ligger tillsammans med ett quiz med kunskapsfrågor får man dessutom alltid väldigt hög svarsfrekvens.