Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Mer engagemang kring era trädgårdsartiklar med quiz

Med quiz och gamification ökar du engagemanget och intresset från både nya besökare och befintliga prenumeranter. Värva nya prenumeranter eller gör nyhetsbreven roligare och locka era prenumeranter att oftare gå in på era olika sidor, stanna längre och bli mer aktiva användare.

Spela quizet och upptäck några av alla möjligheter.

”Med quiz-verktyget får vi en effektiv tävlingsform med enkel administration. Det ger oss möjlighet att smidigt tävla ut vinster från oss och våra partners. Samtidigt kan vi kommunicera våra budskap via quizerna samt göra enklare undersökningar.”
Peter Magnusson, SJ Marknadskommunikation

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och se hur ett quiz kan skräddarsys för er.

  CASE: VI I VILLA – FACEBOOK-KAMPANJ MED TRÄDGÅRDSQUIZ GAV 800 NYA MEDLEMMAR

  Vi i Villa var ute efter ett sätt att engagera sina befintliga medlemmar och dessutom få nya leads och medlemmar. Man valde att vända sig till MillionMind och tillsammans med oss skapade man ett trädgårdsquiz som låg till grund för en tävling som löpte hela sommaren. Quizet låg på hemsidan och det gjordes flera puffar för det på Vi i Villas Facebook-sida.

  Kampanjen var framgångsrik, och trots att man var tvungen att bli medlem för att delta i tävlingen var det hela 38 % av deltagarna som registrerade sina uppgifter, vilket betydde över 800 nya medlemmar i Vi i Villa-klubben.

  5 skäl att marknadsföra er med quiz och gamification

  RR

  De allra flesta är nyfikna på quiz och gillar att tävla med andra eller sig själva. Med quiz och gamification kan ni se till att många verkligen vill ta del av information ni vill nå ut med och samtidigt etablera en interaktiv dialog med läsaren.

  RR

  Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem, vilket gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den. Det för dessutom med sig att man minns informationen mycket bättre och kommer ihåg besöket på er sajt som lustfyllt.

  RR

  Låt deltagarna spela till sig en rabatt på en prenumeration, eller en premie, genom att de gör bra ifrån sig i ett quiz. Att vinna en rabatt genom sin prestation gör att man gärna vill utnyttja rabatten och prenumerera på just er tidning.

  RR

  Samarbeta med era annonsörer – de många olika frågetyperna erbjuder en rad möjligheter att presentera produkter och växter på ett visuellt och spännande sätt, vilket ger många möjligheter till sponsrade tävlingar eller frågor.

  RR

  Med en eller flera pollfrågor i samband med quizet kan ni på ett enkelt sätt få reda på mer om vad deltagarna tycker och tänker. När frågorna ligger tillsammans med ett quiz med kunskapsfrågor får man dessutom alltid väldigt hög svarsfrekvens.