Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Marknadsför era resmål med quiz och gamification

Med quiz och gamification gör ni mottagarna mer nyfikna och intresserade av era resmål.
Intresserade och nyfikna mottagare väljer troligen just era resmål istället för andra alternativ och ni får fler besökare.

Se hur Västsverige tillsammans med oss utformade sin kampanj i somras – spela quizet och läs caset om deras kampanj.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och se hur ett quiz kan skräddarsys för er.

  ”Vi har valt att använda MillionMind vid flera tillfällen. Dels är quizerna en uppskattad aktivitet bland våra kunder, och dels ger verktyget ett proffsigt och påkostat intryck. Vi har fått väldigt bra service av MillionMind och välbehövlig hjälp med allt från quizfrågor till tips och idéer på upplägg och layout.”
  Daniel Golabiewski, marknadschef Lotus Travel

  5 skäl att använda quiz och gamification
  när ni marknadsför era resmål och sevärdheter

  RR

  De allra flesta är nyfikna på quiz och gillar att tävla med andra eller sig själva. Med quiz kan ni se till att många verkligen vill ta del av informationen och får veta mer om resmålen.

  RR

  Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem, vilket gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den. Det för dessutom med sig att man minns informationen mycket bättre och har resmålet i minnet längre.

  RR

  Ni kan låta deltagarna spela till sig rabatter kopplade till olika resmål i quizet. Att vinna en rabatt genom sin prestation gör att man gärna vill utnyttja rabatten och det är mer troligt att man väljer just ert resmål.

  RR

  De många olika frågetyperna erbjuder en rad möjligheter att presentera resmålen på ett visuellt och spännande sätt samtidigt som ni berättar mer om dem i ett lustfyllt sammanhang.

  RR

  Med en eller flera pollfrågor i samband med quizet kan ni på ett enkelt sätt få reda på mer om vad deltagarna tycker och tänker. När frågorna ligger tillsammans med ett quiz med kunskapsfrågor får man alltid väldigt hög svarsfrekvens.

  CASE: TURISTRÅDET VÄSTSVERIGE – MARKNADSFÖRING AV VÄSTGÖTATUREN

  Turistrådet Västsverige ville på ett engagerande sätt visa vad man kan göra som besökare i Västsverige och framförallt lyfta fram Västgötaturen. Västgötaturen är ett skräddarsytt äventyr för familjer med fem olika resmål i Västergötland, med stark sommarprägel.

  Kampanjen fick väldigt bra resultat med nästan 24 000 spel och knappt 4 000 unika besökare.