Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm
+46 (0)8 667 32 20

FAQ

Vanliga frågor

Nedan har vi sammanställt de vanligaste frågorna.

Absolut. Ni bäddar in quizet på er egna sajt med ett enkelt script. Ungefär som det fungerar när man bäddar in en Youtube-film.

Det går också bra. Det finns två alternativ, antingen med en Canvas App så man stannar kvar på Facebook och spelar eller som en länk vidare till sin egna hemsida.

Quizet är givetvis responsiv i mobilen och fungerar i de flesta enheter.

Vi har en avancerad serverpark som är väldigt flexibel och kan snabbt skala upp kapacitet vid behov. Vi arbetar med många av de största företagen i Sverige och det är ett krav att systemet är tillförlitligt och säkert.

Det går utmärkt. Vi har färdiga mallar som lätt kan anpassas efter företagets färger och fonter. På så vis får ni in er egna identitet i quizet.

Vi har ett lättarbetat verktyg “Quiz Manager” där ni själva kan skapa quiz, frågor, se statistik, kora vinnare och analysera resultatet.

Vi har en avancerad statistiksida där vi utförligt visa resultatet efter en genomförd kampanj. Där ligger allt från antal spel, hur många spelare, vad de svarade på frågorna och en topplista med alla deltagare.

Ni kan välja mellan att ha slumpade frågor från en större bas eller i en bestämd ordning.

Svarsalternativen kommer alltid i en slumpad ordning. På så vis blir det svårare att lära sig ett speciellt mönster med rätt svar.

Vi har 8 olika frågetyper: Textfrågor, bildfrågor, skalfrågor, sorteringsfrågor, markeringsfrågor, pollfrågor och fritextfrågor. Till alla frågetyper kan ni även bifoga video och ljudfiler.

Ni kan enkelt bädda in video från Youtube eller Vimeo mellan frågorna.

Vi har språkstöd för följande tio språk: svenska, finska, norska, danska, engelska, tyska, franska, spanska, italienska och nederländska.

Ni kan enkelt exportera topplistan i Quiz Manager till en Excel-fil där alla resultaten listas.

Vi har flera duktiga Quiz Managers som är experter på att skapa bra frågor som gärna hjälper till.

Generellt så rekommenderar vi att man lägger in mellan 5-10 frågor i en quiz. Det varierar givetvis beroende på situation.

Självklart! Vi hjälper gärna till med vad som fungerar och vad man bör undvika. Vi har även support via mejla och telefon.

Saknas din fråga?

Har du en fråga som inte finns med så är du välkommen att använda formuläret nedan så svarar vi inom kort.