Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

2019 är året för interaktiv kommunikation

Få mer engagemang och aktivitet i er kommunikation med quiz och gamification.

Här nedan kan du testspela HP:s Instagramquiz, som de hade för att marknadsföra sin nya skrivare.

Interaktivt innehåll ger engagemang

Hastigheten som vi kommunicerar i ökar ständigt och det blir allt svårare att sticka ut och göra sig hörd. Det gäller alltså att göra något annorlunda för att nå fram. Med quiz och gamification kommer du ifrån den passiva envägskommunikation som konsumenter får ta emot idag och bjuder istället in till dialog och aktivitet. Med ett intressant och underhållande innehåll ger du mottagaren ett värde på riktigt och ditt varumärke får samtidigt positiv exponering. Se exempel på hur HP använde vårt verktyg för att få engagemang kring sina produkter och ELLE-galan i quizet här bredvid!

”Vi har använt oss av MillionMinds quizverktyg Quiz Widget i flera år och är mycket nöjda. Quizerna ger oss en utmärkt möjlighet att verkligen engagera våra läsare. Vi använder främst quizverktyget för att skapa lojalitet och erbjuda våra prenumeranter ett mervärde.”
Per Johnsson, partneransvarig Dagens Nyheter

Tre skäl till att använda quiz och gamification
i er kommunikation

Gamification Engagerar
Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem. Det gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den.
Lätt Att Skräddarsy
Vårt quizverktyg har 8 olika frågetyper, för större visuell variation. Lägg en pollfråga i ett vanligt quiz och få veta mer om er målgrupp. Välj bland topplistor, nivåer, rörlig media, bonusar och mycket annat.
Överlägsen Exponeringstid
Våra kunder når ofta över 10 minuters exponeringstid per användare, dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt och engagerande. Man skapar en relation med varumärket och lojaliteten stärks.

CASE: SJ SKAPAR ENGAGEMANG OCH AKTIVITET I SINA MEJL MED QUIZ OCH GAMIFICATION​

Genom att lösa en årslicens till vårt verktyg Quiz Widget har SJ fortlöpande kunnat skapa roliga och spännande quiz-tävlingar till prenumeranterna på SJ Prios nyhetsbrev – cirka en miljon till antalet.

Stora varumärken arbetar redan med gamification, och oss

GÖR DET DU OCKSÅ

Stick ut ur bruset och engagera era följare med interaktiv kommunikation.
Boka en demo idag och se hur ni också kan lyckas!