Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Öka engagemanget med interaktivitet i er e-postmarknadsföring

Fler öppningar, fler klick och längre exponeringstid med quiz och gamification.

Interaktivt innehåll ger klick

Inkorgarna svämmar över av erbjudanden, och att dra uppmärksamhet till sina mejl blir allt svårare. Det gäller alltså att göra något annorlunda för att sticka ut. Med quiz och gamification kommer du ifrån den rådande rabatthysterin genom att istället bjuda in mottagaren till en interaktiv dialog. Med ett intressant och underhållande innehåll ger du mottagaren ett värde på riktigt och ditt varumärke får samtidigt positiv exponering.

”Med quiz-verktyget får vi en effektiv tävlingsform med enkel administration. Det ger oss möjlighet att smidigt tävla ut vinster från oss och våra partners. Samtidigt kan vi kommunicera våra budskap via quizerna samt göra enklare undersökningar.”

Peter Magnusson
Marknadskommunikatör SJ Prio

Nyfiken på hur gamification kan hjälpa er?

  Tre skäl till att använda quiz och gamification i er
  e-postmarknadsföring

  Gamification engagerar

  Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem. Det gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den.

  Lätt att skräddarsy

  Vårt quizverktyg har 8 olika frågetyper, för större visuell variation. Lägg en pollfråga i ett vanligt quiz och få veta mer om er målgrupp. Välj bland topplistor, nivåer, rörlig media, bonusar och mycket annat.

  överlägsen exponeringstid

  Många av våra kunder når över 10 minuters exponeringstid per användare, dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt och engagerande. Man skapar en relation med varumärket och lojaliteten stärks.

  CASE: SJ SKAPAR ENGAGEMANG OCH AKTIVITET I SINA MEJL MED QUIZ OCH GAMIFICATION​

  Genom att lösa en årslicens till vårt verktyg Quiz Widget har SJ fortlöpande kunnat skapa roliga och spännande quiz-tävlingar till prenumeranterna på SJ Prios nyhetsbrev – cirka en miljon till antalet.

  ATT ENGAGERA HAR ALDRIG VARIT SÅ LÄTT

  Stick ut ur bruset och engagera era följare med interaktiv kommunikation.
  Boka en demo idag och se hur ni också kan lyckas!