Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Gör intranätet mer engagerande och få fler att gå in oftare

Med quiz och gamification kan du locka medarbetarna att oftare gå in på intranätet,
stanna längre och verkligen ta till sig viktig information.

Spela quizet och upptäck några av alla möjligheter.

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och se hur ett quiz kan skräddarsys för er.

  CASE: THORENGRUPPEN – MER ENGAGEMANG PÅ INTRANÄTET MED QUIZ

  ThorenGruppen ville först och främst skapa interaktivitet och delaktighet bland sina medarbetare och valde att göra det med MillionMinds quizverktyg, Intranet Quiz. Efter en framgångsrik inledande period har man som uttalat syfte att göra likadant externt, framförallt för att skapa engagemang på sociala medier och hos alla sina skolor och elever.

  5 sätt att få ett bättre intranät med quiz och gamification

  RR

  Engagemang är nyckeln till att få lojala och intresserade medarbetare – har man roligt på jobbet trivs man och gör sitt bästa.
  Gamification och quiz både skapar och bibehåller just engagemang, något som stärker lojaliteten och ger en mer positiv inställning till intranätet.

  RR

  Kombinera lättsamma eller informativa quizer med öppna pollfrågor – blandningen gör att nästan alla medarbetare svarar. Då får ni på ett roligt och enkelt sätt många svar från personalen i frågor som ni vill veta mer om.

  RR

  Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem, vilket gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den. Det för dessutom med sig att man minns informationen mycket bättre.

  RR

  Man kan ordna en intern tävling, och låta avdelningarna tävla mot varandra, där medarbetarna sporrar varandra att ta del av informationen och lära sig den så bra som möjligt. Olika funktioner för detta finns inbyggt i verktyget.

  RR

  Presentera viktig verksamhetsinformation, som t.ex. en årsberättelse eller ett policydokument, i en mer inspirerande utformning. Då tar medarbetarna del av informationen i högre utsträckning och med större engagemang, och glömmer inte bort den direkt.