Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Engagera dina nya kunder och öka lojaliteten

Med quiz och gamification kan du få dina nya kunder att fortsätta ta del av viktig information och engagera sig även efter julens kampanjer. Engagemang är nyckeln till att få ut sitt budskap och få mottagarna att bry sig om det.

Spela quizet nedan och upplev möjligheterna själv.

”Med quiz-verktyget får vi en effektiv tävlingsform med enkel administration. Det ger oss möjlighet att smidigt tävla ut vinster från oss och våra partners. Samtidigt kan vi kommunicera våra budskap via quizerna samt göra enklare undersökningar.”
Peter Magnusson, SJ Marknadskommunikation

Vill du veta mer?

Fyll i dina uppgifter och se hur ett quiz kan skräddarsys för er.

  5 fördelar med att använda quiz och gamification i sin kommunikation

  RR

  Engagemang är grunden i framgångsrika och varaktiga kundrelationer. Gamification och quiz både skapar och bibehåller engagemanget, något som stärker lojaliteten mellan kund och företag.

  RR

  Lojaliteten stärks när ett varumärke förknippas med lustfylld gamification, och våra inbyggda utmanings- och delningsfunktioner gör dessutom att quizet sprids viralt till spelarnas vänner och bekanta.

  RR

  De flesta gillar och är nyfikna på just quiz, och älskar att antingen tävla mot andra eller testa sina egna kunskaper, vilket sänker tröskeln för deltagande.

  RR

  Gamificationinslag som poäng, topplistor och utmärkelser ger omedelbar feedback och triggar hjärnans belöningssystem, vilket gör att man upplever en aktivitet som roligare och vill fortsätta med den. Upprepningen i sig gör också att man minns informationen mycket bättre.

  RR

  Vår quizprodukt är oerhört flexibel och quizerna anpassas lätt till just ert varumärke, era olika målgrupper och era olika budskap. Önskad effekt uppnås med olika upplägg.

  CASE: SJ – LOJALITET MED ENGAGERANDE INNEHÅLL I FORM AV QUIZ VIA NYHETSBREV

  Genom att lösa en årslicens till vårt verktyg Quiz Widget har SJ fortlöpande kunnat skapa roliga och spännande quiz-tävlingar till prenumeranterna på SJ Prios nyhetsbrev – cirka en miljon till antalet. Tävlingarna är mycket populära och drar många läsare till SJ:s sajt, där besökstiden tack vare detta har ökat.