CASE: Care of Carl – julkalender

KUND

Care of Carl

PERIOD

December 2018

UPPDRAG

Care of Carl ville bjuda sina följare på en engagerande julkampanj i fyra länder (Sverige, Norge, Danmark och Finland) och valde därför MillionMinds julkalender. Syftet var att marknadsföra klädsortimentet, bjuda på roligt innehåll och att samla in nya leads.

LÖSNING

Care of Carl blandade dagliga quizfrågor kopplade till företaget och kläderna med tips, inspiration och kunskap om allt möjligt. Förutom kalendertävlingen som pågick löpande hela perioden bjöd de även ibland på lucktävlingar med attraktiva specialpriser för att ge deltagarna en kul milstolpe på vägen till det slutgiltiga priset. Priserna kom från olika samarbetspartners, som på så sätt kunde marknadsföra sig i kalendern.

Dessutom fick deltagare som utmanade sina vänner och delade kalendern vidare en belöning i form av bonuspoäng, något som också gav stor effekt med nästan 400 skickade utmaningar.

RESULTAT

Det var väldigt stort intresse för Care of Carls kalendrar, med sammanlagt över 50 000 lucköppningar och man fick nästan 4 000 leads från deltagarna.

VILL DU VETA MER?