CALENDAR QUIZ

Skapa er egen julkalender online – eller varför inte en kalender till Black Friday, påsk eller semestersäsongen? Luckor med quiz och gamification!

Skapa en digital kalender med gamification

Många har insett hur populärt det är att bjuda sina följare och medlemmar på en bra kalender till jul eller på Black Friday. Eller varför inte en kul sommarkalender? Kalendrar kan dock vara krångliga och ta mycket tid att skapa. Ett annat problem är att deltagarna ofta tappar intresset ganska snabbt när det bara är erbjudanden bakom luckorna.

Med MillionMinds kalenderverktyg Calendar Quiz är det enkelt och roligt att skapa en professionell kalender. Den bygger på gamification som stimulerar hjärnans belöningssystem. När dopamin utsöndras får deltagarna en liten glädjekick som gör att de vill återvända varje dag för att samla fler poäng i tävlingen. Ni kan alltså få fler leads och mer engagemang under hela kalenderperioden och samtidigt spara tid!

Se alla funktioner ››

DEMO

Ladda ner vår julkalenderguide och få svar på bland annat dessa frågor:

• Vad är fördelarna med att ha en julkalender online?
• Hur går man tillväga?
• Hur får man störst effekt och vilka fallgropar ska man undvika?
• Hur skapar man lojalitet hela perioden?
• Hur använder man sociala medier tillsammans med en julkalender online?

När kan man göra en digital kalender?

Intresserad? BOKA EN DEMO IDAG!

VIKTIGA EGENSKAPER

GAMIFICATION

Vi använder kraftfulla spelmekanismer som poäng, nivåer, tid och topplistor. De kickar igång hjärnans belöningssystem och ger användarna ett dopaminpåslag, vilket gör att de vill tillbringa mycket tid med ert varumärke!

VIRALA FUNKTIONER

Kalendern har en inbyggd delningsfunktion som belönar deltagare som sprider den vidare till sina vänner. Det främjar den organiska spridningen – som ökar både trafik och engagemang.

LEADSGENERERING

Få nya leads – deltagare som just har valt att interagera med ert varumärke ger hög kvalitet! Tack vare ett genomtänkt upplägg skapar vi ett högt engagemang bland besökarna och ofta resulterar över 30 % av besöken i ett lead.

ÖVERLÄGSEN EXPONERINGSTID

Våra kunder får ofta över 10 minuters exponeringstid per användare i sina kampanjer, detta dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt, engagerande och stimulerande.

MOBILE FIRST

När närmare 80 % av dagens användare surfar på mobilen är det givetvis viktigt att upplevelsen är som bäst just där. Vi arbetar därför alltid hårt på att ge mobilanvändaren en optimal upplevelse, både design- och funktionsmässigt.

ANPASSAD DESIGN

Skräddarsy er kalender efter er grafiska profil och använd er av all den inbyggda variationen i verktyget. Då skapar ni en rolig och snygg upplevelse för användarna – som sticker ut samtidigt som den helt och hållet känns som er egen.

4 olika frågetyper
Videostöd
Pollfrågor
Språkstöd
Bildbank
Färdiga templates
Topplista
Spel på tid
Poäng
Statistik & analys

SÅ FUNKAR DET

1.BYGG DIN KALENDER I VÅR EDITOR

Skapa er kalender med hjälp av vår intuitiva och lättanvända Quiz Manager. Välj antal luckor och period (start och slut), lägg till innehållet i luckorna (bilder, video och text) och krydda med roliga quizfrågor. Sedan är det bara att förhandsgranska resultatet. 

 • Drag and drop-gränssnitt
 • Enkelt att förstå och komma igång
 • Webbaserat (ingen installation krävs)

2.ANPASSA DESIGNEN

Anpassa designen till ert varumärke med våra enkla templates. Välj egen färg, typsnitt och former och avsluta med att lägga in er logga. 

 • Ladda upp bakgrundsbild
 • Välj färger
 • Ladda upp eget typsnitt
 • Designa knappar
 • Ladda upp er logga

3. PUBLICERA ENKELT OCH SMIDIGT

Publicera enkelt kalendern på er sajt, i era sociala medier eller på ert intranät med ett litet embed-script (iframe). Kompatibelt med de flesta system. Det finns även direktlänk till kalendern, om ni inte har en kampanjsida.

 • Enkelt embed-script
 • Fungerar i sociala medier (till exempel Facebook)
 • Kompatibelt med de flesta system

VILL DU VETA MER OM HUR DET FUNGERAR?

BOKA EN DEMO IDAG!

SAMLA IN DATA FRÅN QUIZ OCH FÅ VÄRDEFULLA KUNDINSIKTER

Använd ditt Kalender quiz för undersöka det vikigaste mätvärderna som en levande enkät kan fånga in, nämligen mänskligt beteende.

MÄT ENGAGEMANGET HOS DINA KUNDER

Med vår omfattande statistikdel kan du följa upp KPI:er som exponeringstid, leads och annonsklick – det blir enkelt att se exakt vilket värde aktiviteterna på era sociala medier faktiskt ger.

VÄRDEFULLA INSIKTER GENOM QUIZ

Quiz bygger på interaktiv dialog med deltagaren, vilket gör att ni lär er mer om dem samtidigt som de har roligt. Verktyget hjälper dig att se vad kunderna faktiskt kan och tycker om ert varumärke och era produkter, och du får reda på om era budskap når fram.

CASE SOM INSPIRATION

SJ – JULKALENDER MED JULTIPS, QUIZ OCH BRA ERBJUDANDEN

SJ vill engagera och underhålla sina befintliga medlemmar i SJ Prio-klubben, samtidigt som man marknadsför sitt sortiment. Man har valt att göra kalendrar där erbjudanden samsas med recept och tips på julmys. SJ har även haft vissa sponsrade luckor där man låter externa aktörer som Designtorget eller Liseberg tävla ut priser.

Det första året fick kampanjsidan med kalendern hela 370 000 besök av 130 000 unika besökare, varav hela 80 % registrerade sitt resultat med namn och e-post!

BLACK FRIDAY-KAMPANJ FÖR QLIRO GROUP – NELLY.COM, GYMGROSSISTEN, LEKMER & CDON.COM

Qliro Group gjorde 2016 en lite annorlunda kalender, med 24 luckor över ett enda dygn, på Black Friday! Man skapade en samordnad Black Friday-kampanj med erbjudanden från några av Qliro Groups olika varumärken – CDON.COM, Gymgrossisten, Lekmer och Nelly.com.

Kampanjperioden var som sagt endast ett dygn, men hela 18 000 unika deltagare öppnade luckorna och av dem registrerade sig 11 000 – väldigt bra siffror! I kalendern fanns det också bonusrutor där deltagarna kunde utmana sina vänner och många av deltagarna kom från utmaningar.

CITY MARIEHAMS SOMMARKALENDER

City Mariehamn gick ihop i en sommarkampanj där turister och invånare kunde tävla om fina priser från butiker och restauranger i hela Mariehamn. Varje dag öppnades en ny lucka med ett nytt erbjudande från en av butikerna i centrum. Kampanjen kryddades dessutom med roliga quiztävlingar med frågor om Åland där vinnarna bl.a. fick presentkort att handla för i någon av butikerna.

Kampanjen marknadsfördes i Ålandsguiden och posters på stan med QR-kod så man kunde spela i sin mobil. Dessutom la varje butik upp sommarkalendern på sina sociala medier och i den fysiska butiken.

Några av de företag som valt att jobba med oss

SE HUR KAN VI HJÄLPA ER ATT SKAPA ENGAGEMANG

BOKA EN DEMO IDAG!

FLER PRODUKTER

PERSONALITY TEST

personlaity-quiz-paket-1-e1590484353168