Hornsgatan 80, 118 21 Stockholm

Calendar Quiz

Bygg din egen julkalender online – eller varför inte en kalender till black friday, påsk eller semestersäsongen? luckor med quiz och gamification!

calendar-quiz-paket

Skapa en digital kalender med gamification

Många har insett hur populärt det är att bjuda sina följare och medlemmar på en bra kalender till jul eller på Black Friday. Eller varför inte en kul sommarkalender? Kalendrar kan dock vara krångliga och ta mycket tid att skapa. Ett annat problem är att deltagarna ofta tappar intresset ganska snabbt när det bara är erbjudanden bakom luckorna.

Med MillionMinds kalenderverktyg Calendar Quiz är det enkelt och roligt att skapa en professionell kalender. Den bygger på gamification som stimulerar hjärnans belöningssystem. När dopamin utsöndras får deltagarna en liten glädjekick som gör att de vill återvända varje dag för att samla fler poäng i tävlingen. Ni kan alltså få fler leads och mer engagemang under hela kalenderperioden och samtidigt spara tid!

DEMO

När kan man göra en kalender?

Intresserad?

Boka in en demo – nu eller efter sommaren!

  VIktiga egenskaper

  Gamification

  Vi använder kraftfulla spelmekanismer som poäng, nivåer, tid och topplistor. De kickar igång hjärnans belöningssystem och ger användarna ett dopaminpåslag, vilket gör att de vill tillbringa mycket tid med ert varumärke!

  virala funktioner

  Kalendern har en inbyggd delningsfunktion som belönar deltagare som sprider den vidare till sina vänner. Det främjar den organiska spridningen – som ökar både trafik och engagemang.

  Leadsgenering

  Få nya leads – deltagare som just har valt att interagera med ert varumärke ger hög kvalitet! Tack vare ett genomtänkt upplägg skapar vi ett högt engagemang bland besökarna och ofta resulterar över 30 % av besöken i ett lead.

  Överlägsen
  exponeringstid

  Våra kunder får ofta över 10 minuters exponeringstid per användare i sina kampanjer, detta dessutom i ett sammanhang som upplevs som roligt, engagerande och stimulerande. 

  MOBILE FIRST

  När närmare 80 % av dagens användare surfar på mobilen är det givetvis viktigt att upplevelsen är som bäst just där. Vi arbetar därför alltid hårt på att ge mobilanvändaren en optimal upplevelse, både design- och funktionsmässigt.

  anpasssad design

  Skräddarsy er kalender efter er grafiska profil och använd er av all den inbyggda variationen i verktyget. Då skapar ni en rolig och snygg upplevelse för användarna – som sticker ut samtidigt som den helt och hållet känns som er egen.

  4 olika frågetyper

  Videostöd

  Pollfrågor

  Språkstöd

  Färdiga templates

  Topplista

  Spel på tid

  Poäng

  Statistik & analys

  Calendar Quiz innehåller

  Gamification

  Calendar Quiz är laddad med spelmekanismer som ökar engagemanget genom att stimulera hjärnans belöningssystem så att dopamin utsöndras:

  Poäng
  Tid
  Topplista
  Bonus
  Resultatet blir att besökare ofta spelar många gånger i rad, delar med sina vänner och spenderar lång tid med ert varumärke.

  Anpassa design till ert varumärke

  Det är enkelt att skräddarsy designen till just ert företag. Med egna templates kan ni lätt anpassa den till varje individuell kampanj ni gör.

  Följande är anpassningsbart:

  färger
  former
  bilder
  typsnitt
  egen logga

  Smart dela-funktion som ger bonuspoäng

  Vi har lagt till en smart dela-funktion som ger bonuspoäng till varje spelare som delar länken till kalendern med sina vänner när vännen också spelar och registrerar sig. Det ökar både trafiken till kampanjen och spänningen då bonuspoängen kan avgöra vem som vinner.

  Statistik

  Följ upp kalenderkampanjen med vår omfattande statistik. Här ser ni även alla leads ni samlat in

  Så fungerar det

  1. Bygg er kalender i vår editor

  Skapa er kalender med hjälp av vår intuitiva och lättanvända Quiz Manager. Välj antal luckor och period (start och slut), lägg till innehållet i luckorna (bilder, video och text) och krydda med roliga quizfrågor. Sedan är det bara att förhandsgranska resultatet. 

  Drag and drop-gränssnitt

  Enkelt att förstå och komma igång

  Webbaserat (ingen installation krävs)

  2. Anpassa designen

  Anpassa designen till ert varumärke med våra enkla templates. Välj egen färg, typsnitt och former och avsluta med att lägga in er logga. 

  Ladda upp bakgrundsbild

  Välj färger

  Ladda upp eget typsnitt

  Designa knappar

  Ladda upp er logga

  3. Publicera enkelt och smidigt

  Publicera enkelt kalendern på er sajt, i era sociala medier eller på ert intranät med ett litet embed-script (iframe). Kompatibelt med de flesta system. Det finns även direktlänk till kalendern, om ni inte har en kampanjsida.

  Enkelt embed-script

  Fungerar i sociala medier (till exempel Facebook)

  Kompatibelt med de flesta system

  cc-inbed

  Vill du veta mer om hur det fungerar?

  Boka en demo idag!

   Samla in data från quiz och få värdefulla kundinsikter

   Använd ditt Kalender quiz för undersöka det vikigasta mätvärderna som en levande enkät kan fånga in, nämligen mänskligt beteende.

   Mät engagemanget hos dina kunder

   Med vår omfattande statistikdel kan du följa upp KPI:er som exponeringstid, leads och annonsklick – det blir enkelt att se exakt vilket värde aktiviteterna på era sociala medier faktiskt ger.

   Värdefulla insikter genom quiz

   Quiz bygger på interaktiv dialog med deltagaren, vilket gör att ni lär er mer om dem samtidigt som de har roligt. Verktyget hjälper dig att se vad kunderna faktiskt kan och tycker om ert varumärke och era produkter, och du får reda på om era budskap når fram.

   Några inspirerande kalendrar

   case_sj_1-2

   SJ – JULKALENDER MED JULTIPS, QUIZ OCH BRA ERBJUDANDEN

   SJ vill engagera och underhålla sina befintliga medlemmar i SJ Prio-klubben, samtidigt som man marknadsför sitt sortiment. Man har valt att göra kalendrar där erbjudanden samsas med recept och tips på julmys. SJ har även haft vissa sponsrade luckor där man låter externa aktörer som Designtorget eller Liseberg tävla ut priser.

   Det första året fick kampanjsidan med kalendern hela 370 000 besök av 130 000 unika besökare, varav hela 80 % registrerade sitt resultat med namn och e-post!

   Taggar: lojalitet, CRM

   Black-Friday-2016-11-23-kl.-16.55.14

   BLACK FRIDAY-KAMPANJ FÖR QLIRO GROUP – NELLY.COM, GYMGROSSISTEN, LEKMER & CDON.COM

   Qliro Group gjorde 2016 en lite annorlunda kalender, med 24 luckor över ett enda dygn, på Black Friday! Man skapade en samordnad Black Friday-kampanj med erbjudanden från några av Qliro Groups olika varumärken – CDON.COM, Gymgrossisten, Lekmer och Nelly.com.

   Kampanjperioden var som sagt endast ett dygn, men hela 18 000 unika deltagare öppnade luckorna och av dem registrerade sig 11 000 – väldigt bra siffror! I kalendern fanns det också bonusrutor där deltagarna kunde utmana sina vänner och många av deltagarna kom från utmaningar.

   Taggar: engagemang, leadsgenerering

   cc-aland

   City Mariehams sommarkalender

   Verksamheterna i City Mariehamn gick ihop i en sommarkampanj där turister och invånare kunde tävla om fina priser från butiker och restauranger i hela Mariehamn. Varje dag öppnades en ny lucka med ett nytt erbjudande från en av butikerna i centrum. Kampanjen kryddades dessutom med roliga quiztävlingar med frågor om Åland där vinnarna bland annat fick presentkort att handla för i någon av butikerna.

   Sommarkalendern marknadsfördes, både i Ålandsguiden och med posters på stan, med QR-kod så att man lätt kunde delta i sin mobil. Dessutom marknadsförde varje butik kampanjen individuellt – i sina egna sociala medier såväl som på plats.

   Taggar: engagemang, exponering

   Några av de företag som valt oss

   Hur kan vi hjälpa er att skapa engagemang?

   Boka en demo idag!

    Flera möjligheter med millionmind