Annonspaket

Vi erbjuder nu olika helhetslösningar där vi hjälper er att få in relevant och kostnadseffektiv trafik till era kampanjer.

Sprid ditt quiz med relevant trafik utifrån målgrupp

Förutom att erbjuda en effektiv och smidig gamification-plattform med quiz-produktion och innehållshjälp har vi nu även möjlighet att driva trafik till era tävlingar och kampanjer med hjälp av olika annonspaket. Se våra olika samarbetspartners nedan.

VI I VILLA

Annonsera er tävling på Vi i Villa och nå 500 000 villaägare i Sverige via deras nyhetsbrev, sociala medier och sajt. Perfekt för leadsgenerering och synlighet rakt in i målgruppen.

EverySport

Nå sportintresserade fans med stort engagemang. Välj bland flera av de största svenska sportsajterna inom fotboll, hockey, padel och innebandy.

UNITED INFLUENCERS

Boosta tävlingen i ett samarbete med utvalda influencers via deras stora sociala medier-konton. Effektivt och riktat.

Native-annonsering (CPC)

Annonsera brett på Sveriges största sajter, eller mindre lokala, med effektiva native-annonser till klickpris! Betala bara när det klickas med fast annonsbudget.

SJ logo

“Med quiz-verktyget får vi en effektiv tävlingsform med enkel administration. Det ger oss möjlighet att smidigt tävla ut vinster från oss och våra partners. Samtidigt kan vi kommunicera våra budskap via quizerna samt göra enklare undersökningar. “
Peter Magnusson, SJ Marknadskommunikation

Hur kan vi hjälpa er att skapa engagemang?

Boka en demo idag!

Några av de företag som valt att jobba med oss

”Vi är mycket nöjda med medlemmarnas respons på detta quiz. Givet att detta var första gången vi gjorde detta tror jag att potentialen för ett ännu större deltagande för framtida quiz ser mycket bra ut.”
– Anton Nyman, Key Account Manager, Coop