AKTUELLT

Här lyfter vi fram aktuella kampanjer och nyheter från våra kunder

Testa orden från Högskoleprovet

Vill du träna inför helgens högskoleprov eller bara se hur du hade stått dig?
Här kan du testa dig själv på tio blandade ord från provets orddel.

Datum: 20 oktober 2021

VINN ALL INCLUSIVE KRYSSNING I KARIBIEN – GO CRUISING

Vad kan du om Karibien och Norwegian Cruise Line?
Quizet består av 10 frågor, du får max 1000 poäng per fråga och för varje sekund du väntar tickar poängen ner! Lycka till!

Datum: 10 oktober 2021

VAD KAN DU OM SVENSK TEKNIKHISTORIA? PC FÖR ALLA

Har du koll på historiska händelser och milstolpar i den svenska teknikhistoren? Gör vårt quiz och sätt dina kunskaper på prov!

Datum: 8 oktober 2021

VAD KAN DU OM MATSVINN? ZETAS 50 ÅRS-JUBILEUM

Zeta fortsätter sitt 50 årsfirande med ny quiztävling varje månad. I oktober tar de upp den alltid aktuella frågan om matsvinn och ger inspiration till hur du kan laga mat på ett smartare sätt.

Datum:1 oktober 2021

Vår nya kund Nasdaq första quiz: Är du en optionsexpert?

Svara på sju snabba frågor och delta i utlottningen av hoodies från Nasdaq. Varje fråga går på tid och du får mer poäng ju snabbare du svarar.

Datum: 29 september 2021

Filmstadens james Bond-quiz

Ladda upp inför biopremiären av ”No Time to Die” med att utmana dina nära och kära i vårt James Bond-quiz! Utöver äran har du chansen att vinna extrapoäng som kan användas till att köpa biobiljetter och godsaker i butiken. Kampanjen rullar även i Norge och Finland.

Datum: 27 september 2021

VILKEN SPARTYP ÄR DU? – TEST MED SPP

Vaknar du på morgonen av pushnotiser med börsskvaller eller föredrar du att slänga ett öga på ditt sparande när du får feeling? Gör vårt snabbtest för att se vilken sparprofil du är och hur du använder den för att boosta din framtida ekonomi.

Datum:12 september 2021

KYRKOVALKOMPASS – DAGEN.SE

Inför kyrkovalet vill tidningen Dagen hjälpa väljarna i kyrkovalet att hitta rätt nomineringsgrupp. Nu lanseras därför kyrkovalskompassen på Dagen.se.

Datum: 2 september 2021

TÅG I BERGSLAGEN QUIZZAR PÅ TÅGEN

Utmana dig själv och tävla om en gratis, valfri resa med SJ och Tåg i Bergslagen!
Tre vinnare av detta sommar-quiz får var sin guldbiljett. Guldbiljetten gäller för valfritt resmål, i första eller andra klass med SJ. Biljetten gäller hela 2021..

Datum: 1 juni 2021


SMÅLANDSPOSTENS NYHETSQUIZ

Vår nya kund Smålandsposten satsar på nyhetsquiz till sina läsare. Syftet är att driva trafik och bjuda befintliga prenumeranter på bra innehåll.
I det senaste quizet sammanfattar man nyhetsveckan med ett quiz om Kronoberg.

Datum: 9 april 2021


GÖTEBORGS UNIVERSITET I KAMPANJ FÖR ATT ATTRAHERA NYA STUDENTER

Göteborgs Universitet tog fram ett quiz som handlar om Jorden. Så här skriver de själva om quizet:
Vad vet du om Jorden? Mänskligheten har enorma utmaningar som måste lösas inom de närmaste åren. Vi har utbildningarna för dig som bryr dig om världen, som vill förstå jorden och vara med och hitta lösningar för framtiden.

Datum: 8 februari 2021


DAGENS QUIZ OM FASTA

Den sista semlan äts och det är dags att inleda en av de mest centrala delarna av kyrkoåret. I det här quizet kan du testa dina kunskaper om fastan.
Quizet består av tio frågor, och de tre bästa resultaten belönas med andaktsboken “En minut om dagen”.

Datum: 17 februari 2021


ZETA FIRAR 50 ÅR MED KAMPANJSIDA OCH QUIZTÄVLINGAR

Zeta kontaktade oss för att de ville skapa en kampanj till sitt 50-årsjubileum med ett roligt quiz kring sin historia och sitt varumärke. Kampanjen är skapad av dem själva och beskriver hur italienaren Fernando Di Luca kom till Sverige med olivoljan 1971. Resten är historia.
I kampanjen kommer Zeta under hela året skapa flera olika quiz kring sina produkter och sitt varumärke i spännande och delikata tävlingar. Först ut är ett quiz om olivolja. Testa själv dina kunskaper och inspireras av Zetas fantastiska resa!

Datum: 16 februari 2021


ALFA LAVAL LANSERAR STOR KAMPANJ TILL MEDARBETARNA OM FÖRETAGSKULTUREN

Att jobba med företagskulturen och få den svenska själen att sprida sig till andra länder är en utmaning.
Alfa Laval gjorde därför en stor kampanj till alla sina medarbetare i 18 länder där de lagt upp filmer med goda exempel, röstningsmoment och tävlingar. Allt förpackat med gamification och nya aktiviteter löpande under tre månader.

Datum: 1 februari 2021