Aktuellt

Här publicerar vi löpande aktuella kampanjer och nyheter från våra kunder som vi tycker är värda att lyftas fram.
Skärmavbild 2021-04-09 kl. 14.33.28

Smålandspostens Nyhetsquiz

Vår nya kund Smålandsposten satsar på nyhetsquiz till sina läsare. Syftet är att driva trafik och bjuda befintliga prenumeranter på bra innehåll.
I det senaste quizet sammanfattar man nyhetsveckan i ett nöjesquiz. Lycka till!

Datum: 9 maj 2021

weblogomb_ny

MånadensBok satsar på quiztävling

Är du smartare än grannen, kan du mer än kusinen? Testa din kunskap med vårat quiz och tävla om en plats överst på den prestigefyllda topplistan! Förutom att ligga i toppen har du också möjlighet att vinna ett hemligt pris.
Lycka till!

Datum: 07 maj 2021

loggan-480px-bbk

Bonnierförlagens Bokklubb satsar på quiz och gamification

Även Bonniers Bokklubb satsar på engagemang med gamification. Här i roliga quiz och tävlingar.

Datum: 07 maj 2021

zeta-logo

Zeta firar 50 år med kampanjsida och quiztävlingar

Zeta kontaktade oss för att de ville skapa en kampanj till sitt 50-årsjubileum med ett roligt quiz kring sin historia och sitt varumärke. Kampanjen är skapad av dem själva och beskriver hur italienaren Fernando Di Luca kom till Sverige med olivoljan 1971. Resten är historia.
I kampanjen kommer Zeta under hela året skapa flera olika quiz kring sina produkter och sitt varumärke i spännande och delikata tävlingar. Senaste quizet handlar om prosciutto Di Parma. Testa själv dina kunskaper och inspireras av Zetas fantastiska resa!

Datum: 01 maj 2021

dagen

Dagens quiz om sport i Bibeln

I det här quizet testar du dina kunskaper om Bibelns “atleter”

Quizet består av tio frågor. Ju snabbare du anger rätt svar, desto högre poäng får du. Du kan också få bonuspoäng genom att dela med andra. De tre bästa resultaten belönas med Håkan Arenius andaktsbok “En minut om dagen”. Vinnarna meddelas under maj 2021.

Datum: 28 april 2021

logo_c72a98f079e9097d5569fa04faa76b08

Arvid Nordquist marknadsför vin från Uruguay med quiz

Så här skriver vår senaste kund Arvid Nordquist på sin kampanjsida.
Vad kan du om Uruguay? Nu har du chansen att vinna 4 stycken Chardonnay-glas från Riedels serie Vinum! Delta i vårt vinquiz och testa dina kunskaper. Ju snabbare du svarar på frågorna, desto högre poäng får du. De två tävlande med högst totalpoäng vinner.

Datum: 22 april 2021

filmstaden-logo

Filmstaden satsar på lojalitet med roliga quiz till sina medlemmar

Äntligen är det vår och dagarna är längre och ljusare. Som hyllning till våren har vi satt ihop ett litet quiz på temat "Spring/ Light/Sunshine".
Vet du i vilken typ av fordon familjen åker i filmen "Little Miss Sunshine", vem som har regisserat "Under Solen" och vilken världsartist som inspirerade huvudrollsinnehavaren i "Blinded By the Light"? Känner du dig säker på dessa frågor kommer det att gå galant!

Datum: 9 april 2021

Skärmavbild 2021-03-23 kl. 11.08.27

Tidningen Fokus satsar på quiz

I ett led att öka engagemanget och lojaliteten till sina läsare har Fokus inlett ett samarbete med oss där de kontinuerligt jobbar med quiz och gamification. Nu senast ett språkkviss med svåra ord. Klarar du det?

De har tidigare även gjort quiz om melodifestivalen och olika nyhetsquiz varje vecka.

Datum: 23 mars 2021

goteborgs-univesitet-logo

Göteborgs Universitet i kampanj för att attrahera nya studenter

Göteborgs Universitet tog fram ett quiz som handlar om Jorden. Så här skriver de själva om quizet:

Vad vet du om Jorden? Mänskligheten har enorma utmaningar som måste lösas inom de närmaste åren. Vi har utbildningarna för dig som bryr dig om världen, som vill förstå jorden och vara med och hitta lösningar för framtiden.

Datum: 18 februari 2021