Tre olika quizpaket inför höstens och julens kampanjer

Nu har vi utformat våra olika quizpaket inför höstens och julens kampanjer. Olika upplägg för olika behov – stort som smått. 

Julquiz

Ett enkelt quiz, med alla våra vanliga gamificationinslag. Lansera brett, samla in leads eller kör internt för personal och partners. Eller kanske både och. Ni eller vi bestämmer innehållet, vilket som passar er bäst. 

Adventzquiz

Lite mer ambitiöst – fyra quiz runt varje advent (eller vad ni väljer). Ett sånt här upplägg har fördelen att det ger längre engagemang, där man har en pågående dialog med deltagarna i nästan en månad. Välj själva om ni vill köra fyra separata quizer eller en sammanlagd tävling över fyra veckor. Eller kanske en kombination av bägge. 

Kalender (för jul eller annat syfte)

En klassisk julkalender, fast med lite mer innehåll i luckorna. I vår kalender har man även dagliga quizfrågor och en löpande tävling under hela perioden. Givetvis lägger man även in erbjudanden, roligt innehåll eller det som passar mottagarna bäst. Den här varianten ger normalt sett ännu starkare engagemang under lång tid, eftersom många går in dagligen och öppnar luckor. Det här passar också väldigt bra om man arbetar med många olika partners eller sponsorer, som är intresserade av att synas i en eller flera luckor. 

Kalendern kan också användas lika bra till andra ändamål, till exempel Black Friday eller hela Black Week, där man kan öppna en lucka i timmen (Black Friday) eller köra en sjudagarskalender på Black Week. Här sätter bara fantasin gränser och utformningen, tidsperioden och antalet luckor väljer ni själva. 

I alla paketen ingår även följande:

  • Design anpassad efter ert varumärke, med typsnitt, branding och logotyp
  • Gamificationinslag, med bland annat detaljerad topplista och delnings- och bonusfunktioner
  • Utförlig statistik på all aktivitet i quizet, så att ni kan bedöma och analysera utfallet i detalj. Ni kan också föra över alla leads direkt in i ert CRM-system.
  • Hjälp med innehållet (om ni vill). Om ni inte vill skapa innehållet själva kan vi stå för det och bidra med t.ex. olika juldoftande frågor. 
  • Annonspaket, om ni vill ha hjälp med spridningen
  • Support och assistans under hela kampanjperioden

Läs mer utförligt om de tre olika quizpaketen här. Och självklart finns vi alltid tillgängliga för vilka frågor och funderingar du än har!

Tre olika quizpaket