AW-quiz hos iOffice

IOffice, som vi har våra lokaler hos, har regelbundna AW:s och i fredags samlades alla hyresgäster i iOffices lokaler på Kungsgatan i Stockholm. Det är mycket trevliga tillställningar där vi alla har möjlighet att träffa och lära känna olika företag som hyr lokaler hos dem.

Till fredagens träff bidrog vi på MillionMind med ett AW-quiz som blev mycket uppskattat. Quizet tog upp olika roliga och aktuella frågor, och den som svarade rätt på snabbast tid vann en gottislåda från iOffice. Man kunde hela tiden följa poängställningen i realtid på en stor skärm i lokalen.

Alla kunde enkelt scanna en QR-kod för att sen spela upp till tre gånger i sin mobil. För att delta i själva tävlingen och synas i poänglistan registrerade man sin e-postadress. Quizet gav ett stort engagemang, och 100 deltagare spelade totalt nästan 400 gånger. Exponeringstiden landade i snitt på 8,47 min per användare!

Snabbast att svara alla rätt var Micaela Collin från AB Sinf-konsult som fick gå hem med gottislådan – en rejäl fredagsmysboost. Stort grattis önskar vi på MillionMind!

Om ni också ska ordna en AW, ett event eller en konferens framöver och vill ha något extra att bjuda på är en quiztävling enkel att fixa, och det går snabbt att komma i gång. Kika gärna mer här hur det går till och hör av dig om du vill veta mer eller få en demo.

Vinnaren i AW-quiz hos iOffice
Vinnaren Micaela Collin