Äntligen sommar! Missa inte årets quiz

Nu är den här, årstiden som vi alla längtat efter. Oavsett vad du ska hitta på i sommar är det skönt att koppla av med ett quiz. Sista VQ innan sommaren kommer med all säkerhet att stärka semesterkänslan.

Ett litet tips: Nya frågor slumpas in om du vill spela fler gånger!

Mejluppföljning i Quiz Manager

Nu kan du välja att få mejl med statistik för dina kampanjer, utan att behöva logga in i verktyget. Välj mellan att få rapporterna varje vecka eller dagligen. Du kan också välja att få mejl varje gång en ny e-postadress registreras. Ett smart sätt att hålla koll på nya leads.

Som vi nämnt i tidigare inspirationsmejl kan du nu också välja bort cover- och intro-sidorna med ett enkelt reglage. En smidig lösning för att reducera antalet klick och snabbt få besökare att börja spela.

Nu finns vi på Drottninggatan

Under året har flyttlasset inte bara gått en gång, utan två. Sedan den 13 juni hittar du hos på Drottninggatan 33 vid Sergels torg. Där sitter vi i rymliga, permanenta lokaler hos iOffice. 

Om du har vägarna förbi efter sommaren är du såklart varmt välkommen att titta in.

En riktigt skön sommar önskar vi på MillionMind!

Olav, Mette, Niklas, Tony, Marianne, Erik och Linda