Vilka jobbar på MillionMind – del 8

Linda Thorin

Dags att presentera näste man i vår serie ”Vilka jobbar på MillionMind”: Linda Thorin – en nybakad Digital Marketing Specialist direkt från IHM Business School.

Linda började på MillionMind i februari och har nu hunnit med intensiva två första månader som Content & SEO specialist hos oss. Sedan tidigare har hon jobbat mycket med text och layout i olika marknadsroller, men också som teknikinformatör.

Linda tycker att det roligaste med att arbeta på MillionMind är att man har stor möjlighet att påverka sitt arbete och företagets fortsatta utveckling och att det är en bra och familjär stämning. En bra arbetsdag kännetecknar Linda till när flowet infinner sig. Då är hon produktiv och får mycket gjort. Viktigt för henne är också att utveckla sin kompetens och bli sedd och uppskattad för arbetet hon gör.

Fritiden ägnas åt att träna yoga, lyssna på musik, gå på konserter och spelningar. Naturen är något Linda uppskattar mycket så det blir många promenader i skogen och Linda vistas gärna på och vid havet. Linda är uppvuxen i Onsala på västkusten och för bara ett antal år sedan blev hon och sambon Jörgen stockholmare tillsammans med sina fyra katter.

Linda är också en riktig filmnörd. Psykologiska thrillers och drama är favoritkategorierna men bara det är en bra story och karaktärsskådespeleri så funkar det mesta. Hon gillar även att läsa om kriminalfall och cold cases. Favoritmaträtter är medelhavsmat med olivolja, pasta med lax och grönsaker. Linda lyssnar främst på klassisk hårdrock och metal, men också en del modern R&B och hiphop.

Linda är stockholmsvegetarian sen många år tillbaka. En stockholmsvegetarian kallas också pescetarian eller fuskvegetarian eftersom hen äter fisk men inte rött kött och kyckling.

Mushanga, Adriel, Arizona, och Miles