Vilka jobbar på MillionMind – del 6

Erik Stålstierna

Näst på tur att presenteras i vår serie är Erik Stålstierna, MillionMinds quizadministratör och teknikexpert. Det är Erik du möter när du kontaktar MillionMind för support, frågor och hjälp med tekniska problem. Han har dock många andra strängar på sin lyra, och sitter lika ofta i ett scrum med våra utvecklare som han kör en onboarding med någon av våra nya kunder, fixar en template eller hjälper någon kollega med kärvande teknik.

Erik kom till oss direkt efter sina studier i elteknik och har varit en trogen medarbetare sen dess – faktiskt i hela åtta år nu! Det roligaste med att arbeta på MillionMind tycker han är att hjälpa kunderna att hitta en bra lösning på sina utmaningar, och alla kollegor som gör att det är enkelt att trivas och ha ett leende på läpparna varje dag. Sen får vi inte heller glömma darttavlan på kontoret. (Erik är innehavare av kontorsrekordet i “golf” på 20 poäng, till viss del tack vare en osedvanlig turomgång där kommentarer som “Oj, jag som inte ens siktade på dubbeln” fälldes, enligt initierade.)

Arbetet är både spännande och utmanande på samma gång tycker Erik. En utmaning är tekniska problem som ibland dyker upp lite oväntat, och att då få tid med allt på en gång. 

En bra arbetsdag är när allt flyter på. Han tycker det är viktigt att kunden är nöjd med både produkten och hjälpen de får och lägger mycket vikt vid att hålla en bra kommunikation och att ha en öppen dialog med både kunder och kollegor. Erik skulle gärna vilja lära sig mer inom digital projektledning och hur man kan applicera det bättre i arbetslivet för att bli effektivare.

Erik är uppväxt i södra Stockholm och fritiden ägnas åt vännerna – gärna i kombination med dart, något kul brädspel eller badminton. På musikfronten tenderar han att lyssna på 80- och 90-talsmusik, men han föredrar ingen specifik genre utan är ganska öppen för allt. Och ska vi prata mat slår, enligt Erik, få saker en riktigt bra fredagstaco!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *