Vilka jobbar på MillionMind – del 5

Tony Camsjö

Dags att presentera näste man i vår serie ”Vilka jobbar på MillionMind”: Tony Camsjö. En erfaren säjklippa, med många år i branschen i bagaget. 

Tony började på MillionMind i oktober och har nu hunnit med en intensiv och fartfylld första månad på sälj. Innan drev Tony eget och jobbade som marknadsföringskonsult. Sedan tidigare har han erfarenhet från olika positioner på Schibsted, där han arbetade i nästan 10 år. Utöver det så har Tony också en bakgrund i, och lång erfarenhet av, resebranschen.

Tony tycker att det roligaste med att arbeta på MillionMind är att hjälpa kunder med olika kreativa kampanjidéer och skapa en helhetslösning där fördelarna med gamification får full effekt.

Den största utmaningen är att få kunderna att kontinuerligt använda gamification i sin marknadsföringsmix, tycker han. 

En bra arbetsdag för Tony är en dag då han får stänga affärer, starta kampanjer och avsluta kampanjer med riktigt bra resultat. Det är också viktigt för Tony att kommunicera i arbetet. Att kontinuerligt bolla idéer med kunder, både svenska och utländska, och kollegor för att hela tiden kunna både driva och utveckla affärer. 

Tony är uppvuxen i Huddinge, och förutom att umgås med familj och vänner gillar Tony att resa och laga mat. Favoriträtter är skaldjur och charkbrickor, gärna med lite goda viner till. Han gillar också fotboll och att delta i långdistanslopp. Tony lyssnar gärna på spansk smörpop, irländsk pubrock och Andrea Bocelli. Husdjur finns inga men en av hans två döttrar tjatar om en hund.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *