Vilka jobbar på MillionMind?

Sulayman (Sulle) Okaddi

Tredje man att presenteras i vår serie är Sulayman (Sulle) Oukaddi. Sulle har arbetat på MillionMind sen i april förra året och han är en av våra två säljstjärnor.

Innan Sulle började på MillionMind så har han provat på lite olika saker. Främst har han, förutom att studera, arbetat som account manager på Blocket Jobb.

Sulle tycker att det roligaste med att arbeta på MillionMind är friheten att kunna anpassa sig efter kunden. Han gillar flexibiliteten med det arbetsupplägget, men samtidigt är det också en utmaning att planera och dela upp dagen på bästa sätt för att ge mest och bäst utväxling och generera försäljning.

En bra arbetsdag för Sulle är en dag då han uppnår sina satta mål. Och det gäller inte bara företagets säljmål utan kan också vara personliga mål. Det är också viktigt för Sulle att kunna vara både professionell och flexibel i arbetet.

Sulle är uppväxt som en riktig globetrotter. Han har bott på 17 ställen, i fem olika länder och på två kontinenter med mamma och pappa och fyra yngre syskon. Han gillar att fotografera och utöva thaiboxning, och det kan hända att han målar ibland om han hittar fokus för en längre tid. Film är också ett stort intresse. Sulle tycker att Wes Andersson gör så extremt visuellt fina filmer att de kan klassas som konst och favoriten av dem heter “The Grand Budapest Hotel”. Favoriträtter är pannkakor och quesadillas. Han har också delad vårdnad om en katt som efter snart två år ännu inte har ett namn.