Vilka jobbar på MillionMind?

Tim Pang

Ett padeless som gillar äventyr, full fart och träning! Fjärde man att presenteras i vår serie är Tim Pang, säljansvarig på MillionMind sen i början av mars.

Vår relativt nya säljstjärna, Tim, har stor erfarenhet av försäljning inom mediebranschen, och har bland annat jobbat med varumärken som DI, SvD och Ny Teknik. Senast kommer han från Schibsted och Blocket.

Tim tycker det är väldigt kul att få jobba med en rolig, interaktiv och spännande produkt som skapar kreativa möten, engagemang och mervärde åt våra kunder. Att det är högt i tak och att alla på MillionMind är med och bidrar till utvecklingen på sitt sätt tycker han också är roligt och värdefullt. En bra arbetsdag träffar han både nya och befintliga kunder för att tillsammans med dem se hur vi kan hjälpa dem och hur vi kan utveckla ett bra samarbete. Något som han värderar högt i arbetet är att ha täta kontakter med sina kunder, så att han kan lyssna in deras behov och komma fram till de smartaste lösningarna i varje situation.

Att springa på alla bollar vill Tim gärna göra, vilket kan vara svårt när det händer mycket samtidigt. Även om han gillar full fart kan det vara utmanande att värdera sin tid och sitt fokus i arbetet. Det brukar dock lösa sig eftersom han gärna tar ett träningspass på morgonen, vilket ger bra energi för dagen.

Uppväxten tillbringade han ute i skärgården söder om Stockholm med mamma, pappa och två syskon. Fritiden fyller han gärna med att träna padel, med matlagning och med att träffa sina vänner. Han bjuder gärna på en och annan asiatisk rätt, och gärna med något från havet bland ingredienserna. När han var yngre dansade han mycket, och han har uppträtt både i talangjakten Småstjärnorna och i Lilla Melodifestivalen. Djurgårdens IF får vi inte heller glömma – laget som ligger Tim absolut närmast om hjärtat!