Vilka jobbar på MillionMind?

Marianne Krång

Andre man att presenteras i vår bloggserie om alla oss som jobbar på MillionMind är Marianne (Majsan) Krång, som började på MillionMind i april och arbetar med företagets marknadsföring.

Majsan kommer närmast ifrån en kommunikatörsroll på Stockholms konstnärliga högskola, där arbetet bland annat bestod av att marknadsföra fristående kurser och program – främst via olika sociala medier. Innan dess var hon interimskonsult på Toyota Swedens marknadsavdelning och arbetade främst med produktion och automatisering av deras bilbroschyrer.

Den största delen av sitt arbetsliv har Majsan dock tillbringat på statliga Riksgälden, där hon under många år arbetade med marknadsföring av sparprodukterna RiksgäldsSpar och premieobligationer. Främst jobbade hon med premieobligationernas framgångsrika reklamkoncept ”Gillar du att vinna men hatar att förlora?”. Det var ett långsiktigt reklamkoncept som arbetades fram, genomfördes och kontinuerligt utvecklades för att fungera bra i alla kanaler där kampanjerna syntes i olika omgångar.

Nu ser Majsan fram emot att tillsammans med övriga kollegor utveckla marknadsföringen av MillionMind genom att bygga upp en kontinuerlig närvaro i olika kanaler som på sikt både ökar försäljningen och är varumärkesbyggande. Och förstås att bygga vidare på och inleda nya spännande samarbeten med olika partners. I arbetet tycker hon att det är viktigt att vara effektiv och noggrann, att det är högt i tak och att ha ett bra samarbete med kollegorna. Alla ska må bra och tycka det är kul på jobbet!

Privat så är Majsan uppväxt i Sundbyberg och gift med Anders från Mora. I Mora finns också sommarstugan, som hon gärna åker till vid ledigheter. Majsan gillar all sport – både att utöva själv och att titta på. Hon spelar innebandy sen 33 år tillbaka, numera i Damveteranserien, och spelar golf och åker slalom så fort tillfälle ges. Till Majsans familj hör också två barn, 18 och 15 år gamla och en katt som ser ut som en kossa.

Bild: Frasse