VD Olav pratar gamification i podcasten Framtidsbolagen

Vår VD, Olav Törnblom, har fått nöjet att vara denna veckas gäst i företagspodden Framtidsbolagen. I avsnittet berättar Olav för programledaren Hampus Rebjö utförligt om gamification – vad det innebär, vilka mekanismer som gör att det fungerar och hur det finns överallt omkring oss utan att vi tänker på det. Vi får även höra om både Olavs egen resa och MillionMinds, från lite sidospår till dagens frammejslade quiztjänst. För den intresserade bjuds det dessutom på en rad tips på användningsområden och berättelser kring kampanjer som vi gjort med kunder under årens lopp.


Lyssna på ett trevligt samtal och passa på att lära dig mer om gamification, med allt från grundläggande beteendevetenskap till konkreta exempel och siffror.


I podden Framtidsbolagen tar man upp olika ämnen med tonvikt på affärsidéer och visioner bland både nystartade företag och stora, etablerade bolag. Bakom podden står tidningen Finanstid, som fokuserar på nyheter om finans och tillväxtbolag som ännu inte blivit upptäckta av massmedia.


Själva poddavsnittet finns på Spotify, Acast och Itunes. Du hittar det även här.