VI HÄLSAR SJ VARMT VÄLKOMNA!

Vi har glädjen att hälsa en ny spännande kund välkommen till MillionMind – SJ har precis valt att teckna ett tillsvidareavtal på minst ett år, efter ett lyckat inledande samarbete med 2016 års julkalender. De kommer främst att använda vårt verkyg Quiz Widget till att skapa mervärde för sina över en miljon SJ Prio-medlemmar.

Efter ett lyckat samarbete med julens adventskalender, där över 80 procent av besökarna registrerade sina tävlingsresultat med namn och e-post, har SJ gjort slag i saken och valt att förlänga vårt samarbete med ett tillsvidareavtal på minst ett år för vårt verktyg Quiz Widget. De kommer i första hand att använda quiztjänsten till att skapa roliga och engagerande kampanjer och tävlingar för medlemmarna, för att på så sätt få aktiva användare snarare än passiva mottagare av utskicken. Med över en miljon SJ Prio-medlemmar kommer vår quizprodukt verkligen att exponeras, och vi har stora förhoppningar om att det kommer att ge ringar på vattnet.

Det är spännande att tillsammans med SJ ta steget in i en ny sektor, trafik- och transportsektorn, och vi känner oss sporrade av att ett av Sveriges största företag väljer att använda vårt verktyg.

Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och hoppas att SJ får lika god respons på sina nya kampanjer som på sin julkalender!

Pressmeddelande: SJ AB ny årslicenskund

Case: SJ – julkalender med jultips, quiz och bra erbjudanden