TIDNINGSKUNGENS JULKAMPANJ 2012

Tidningskungen skapade en stor julkampanj 2012 i syfte att nå ut till fler läsare och sprida sitt varumärke. Mediafy Magazine med Tidningskungen i Norgre, Finland och Sverige skapade en julkalender tillsammans med MillionMind ChristmasCalendar. Kampanjen lanserades på Tidningskungens respektive Facebook-sidor där deltagarna fick svara på en fråga per dag mellan 1-24 december. Genom att använda MillionMind ChristmasCalendar fick man besökare att återvända varje dag och svara på en fråga samtidigt fick de ta del av ett specialerbjudande varje dag från Tidningskungens olika magasin som till exempel tidningar. Totalt spelades kampanjen av ca 4500 unika spelare.

Producerat för: Mediafy Magazine (Tidningskungen)
Period: December 2012
Länder: Sverige, Norge och Finland
Värvningsfrekvens: 15% *

* Av alla unika spelare så värvades 15% nya genom utmaningar i spelet