SVENSKA SPEL NY SPÄNNANDE KUND

Vi är mycket glada över att kunna hälsa en ny spännande kund välkommen till MillionMind. Svenska Spel har valt att samarbeta med oss  för att marknadsföra ett av sina starkaste varumärken, Triss, med vår produkt Quiz Widget.

Det statliga bolaget Svenska Spel AB bildades 1997 efter en sammanslagning mellan Tipstjänst och Penninglotteriet. Grunden till företaget lades dock redan 1896 då Lotteriexpeditionen bildades. Några av de mest välkända varumärkena är Triss, Lotto, Stryktipset och Oddset. De har dessutom fyra internationella kasinon, och ”Vegasautomater” på utvalda restauranger och bingohallar runt om i Sverige.

ETT AV DE STARKASTE VARUMÄRKENA – TRISS

Enligt planen ska tre Triss-quizer lanseras löpande under året. Quizerna kommer främst att handla om fenomenet Triss och själva Trisslotterna, men ska också innehålla underhållande frågor om till exempel året då Triss-konceptet lanserades – 1986.

Eftersom vår produkt Quiz Widget tilltalar tävlingsinriktade målgrupper, som Triss-publiken, känns ett samarbete med en ledande aktör som Svenska Spel klockrent. Vi har även sen tidigare positiva erfarenheter av spelmarknaden och ser verkligen fram emot det här samarbetet!

Pressmeddelande: Sveriges största spelbolag, Svenska Spel, ny licenskund