MILLIONMIND LEVERERAR SCHLAGERQUIZ TILL AFTONBLADET INFÖR ÅRETS MELODIFESTIVAL!

På lördag drar årets upplaga av Melodifestivalen igång. Det är ett av tv-sveriges största jippo som lockar miljoner tv- och webb-tittare. Och i år blir det ännu roligare! Aftonbladet storstatsar med bl.a. en schlagerquiz-tävling.

HUR KAN MAN DRIVA MER TRAFIK OCH SKAPA ENGAGEMANG UNDER MELODIFESTIVALEN 2014?

Aftonbladet tog beslutet att med hjälp av MillionMind skapa en schlagerquiz för att kora Sveriges absoluta schlagernörd. Varje vecka kan du tävla på Aftonbladet.se med tusentals schlagerfrågor skrivna av Nöjesbladets redaktion. MillionMind hjälper till att både driva trafik och skapa engagemng. Med denna unika lösning kan Aftonbladet göra det mycket roligare, för större delen av landet, att följa årets Melodifestival.

schlager

Detta är en riktig fjäder i hatten för MilionMind. Aftonbladet är Sveriges överlägset största tidning med över 3 miljoner läsare varje dag. Aftonbladet ustågs nyligen till 2013 års bästa sajt av Internetworld och de leder utvecklingen av kvällstidningar online i Norden. Därför är det extra roligt att bli utvalda som leverantörer till deras storsatsning på Melodifestivalen 2014säger Olav Törnblom, vd i MillionMind Sweden Technology AB.

MillionMinds moderbolag CEAB kom ut med en pressrelease som nu finns att läsa på aktietorget.