MILLIONMIND I SAMARBETE MED MARKNADSFÖRENINGEN I STOCKHOLM OCH ÅRETS MARKNADSCHEF 2015

I ett samarbete mellan MillionMind, Marknadsföreningen i Stockholm och Dagens Media får vi under fem veckor lära känna fem marknadschefer – de fem marknadschefer som är nominerade till Årets Marknadschef 2015.

ETT NYTT SÄTT ATT MARKNADSFÖRA TENDENSDAGEN MED HJÄLP AV GAMIFICATION

Vi på MillionMind tar fram intressanta och roliga frågor kring de nominerade och presenterar dessa i vårt quizverktyg Quiz Widget som bygger på inslag av gamification. Quizerna publiceras sedan på Dagens Media och mis.se, där alla besökare får testa vad de kan om marknadscheferna och dessutom lära känna dem på ett nytt och lite mer personligt sätt. Detta bidrar också till att marknadsföra Tendensdagen 2015, som äger rum den 15 oktober, där vem som blir Årets Marknadschef 2015 avslöjas.

HÄR ÄR DE NOMINERADE:

Caroline Rudbeck, Dustin

Catarina Falkenhav, ABBA The Museum

Magnus Ribbeklint, Warner Music Sweden

Mattias Zingmark, Kolmården

Mats Eliasson, Samhall

Vi är glada över att Marknadsföreningen i Stockholm har valt att samarbeta med oss och att de väljer att använda vår mångsidiga quizplattform i marknadsföringen av sitt stora event.

Läs mer om Årets Marknadschef 2015 på mis.se.