HUR STICKER MAN UT UR INFORMATIONSBRUSET? TESTA GAMIFICATION!

Man kan inte undvika det, vårt samhälle är en enda stor marknadsplats 24 timmar om dygnet, året om. I detta massiva informationsbrus är det vare sig lätt eller billigt för ett företag att göra sin röst hörd. Men det finns smarta vägar som kan vara värda att prova. Hur kan man skapa engagemang, lojalitet, intresse samtidigt som informationen levereras till dina målgrupper på ett roligt sätt.

Lösningen stavas Gamification. MillionMind har under sex år utvecklat metoder hur man adderar till spelmekanismer och gamification i sin digitala kommunikation. Men det är först de senaste åren som gamification blivit ett modeord och en faktor att räkna med.

Möt oss på Gamificationdagen den 26 september eller ta kontakt med oss redan nu så kan vi diskutera dina förutsättningar.