HUNGERPROJEKTET INTERVJUAR OLAV TÖRNBLOM

Sedan en tid tillbaka sponsrar MillionMind Hungerprojektet i sitt arbete att upplysa och informera svenska företag och privatpersoner om sin verksamhet att minska hungern i tredje världen. Vi vill gärna bidra med det vi kan om kommunikation och marknadsföring för att Hungerprojektet ska kunna nå ut till fler.

Hungerprojektet ringde upp Olav Törnblom, VD på MillionMind, och ställde några frågor om varför vi ville bli samarbetspartner. Intervjun går att läsa nedan.

HALLÅ DÄR… OLAV TÖRNBLOM

Olav Törnblom

BERÄTTA MER OM MILLIONMIND

MillionMind är ett IT-bolag med en egenutvecklad mjukvara för frågesport/frågekommunikation. Vi jobbar med kommunikation och marknadsföring online i syfte att skapa engagemang och få besökare att interagera med kundens varumärke. Det är viktigt att snabbt väcka ett intresse hos besökare som kommer in på en hemsida och få dem att vilja läsa mer. Människor gillar att interagera och älskar frågesport! Med hjälp av vår mjukvara kan man enkelt själv göra frågesporter och resultatet blir alltid proffesionellt och snyggt. Dessutom kan man med fördel koppla frågesporten till en tävling där man tävlar ut en produkt till exempel. Vårt system är byggt på Content Marketing och Gamification för att vi vet att det skapar intresse och engagerade besökare, det ska vara roligt att interagera med ditt varumärke.

VARFÖR HAR NI VALT ATT SPONSRA HUNGERPROJEKTET MED ER TJÄNST?

Vi vill gärna hjälpa till att bidra till samhället och till världen. Vi är ett litet företag men känner att vi kan bidra med vår egen produkt utan att det skapar stora hål i plånboken. Det är ett enkelt sätt att göra nytta som också täcker ett behov hos Hungerprojektet. Det blir en win-win för båda parter helt enkelt.