Facebook-kampanj för KILROY

CASE: KILROY TRAVELS

KILROY ville uppmärksamma en av sina destinationer (Island) genom att arrangera en tävling till Alla Hjärtans Dag. MillionMind fick uppdraget att sy ihop en Facebook-kampanj som publicerades på KILROYs Page på Facebook.

KILROY skapade en frågesport med hjälp av MillionMinds produkt QuizWidget, där intressanta frågor och fina bilder från Island publicerades. Vinnaren av tävlingen fick en resa för två, arrangerat av Iceland Air, med boende på fint hotel.

Sara Pontander, Marketing Coordinator KILROY

Tävlingsformen var bra eftersom vi fick tillfälle att utbilda våra deltagare om ett ämne samtidigt som det var kul att man kunde påverka resultatet genom att spela flera  gånger. Vi fick genom tävlingen massor av nya Facebook-fans, e-mailadresser samt ett ökat intresse för den destination som vi valde att marknadsföra

kilroy_island_quiz

Statistik från kampanjen:

  • 35 000 spelade spel i quizzen (MillionMind rekord!)
  • 450 unika e-postadresser med namn
  • 870 nya Likes under perioden

Producerat för: KILROY Travels
Period: 1 – 14 feb 2012

LIVE DEMO: TESTA EN ANNAN QUIZ FRÅN KILROY HÄR

HUR KAN VI HJÄLPA ER MED ER FACEBOOK-KAMPANJ?

Vi har lång erfarenhet av kampanjer och tävlingar på Facebook eller egna hemsidan. Skicka ett mejl eller ring oss så kan vi boka in ett kort möte där vi lyssnar på vad ni behöver hjälp med.