Så jobbar vi med kampanjer och tävlingar

end-logo

Åt våra uppdragsgivare skapas engagemang och effekt, vi driver trafik och bygger lojalitet

MillionMind har som strategi att kommunicera med frågesport. Syftet är att på ett roligt och informativt sätt få användaren att lära sig mer om dina produkter och tjänster utan att kommunikationen blir för aggressiv och säljande. Det handlar mer om att bjuda in dem till ert företag på ett nytt och spännande sätt.

MillionMind har specialiserat sig inom marknadsföring på Internet. Det sker med hjälp av kompetens inom beteendevetenskap, marknadsföring och spel. Till vår hjälp har vi spjutspetskompetens inom IT och jobbar på en modulär teknisk plattform i världsklass.

marketingcloude

MillionMind hjälper er att:

• Skapa engagemang på er hemsida
• Driva trafik
• Öka effekten på era kampanjer
• Bygga kundlojalitet
• Samla in leads och Likes
• Värva nya medlemmar
• Content Marketing
• Annonsera smartare
• Infotainment – lär ut på ett roligt sätt

Varför frågesport?

Kampanjer och tävlingar

Skapa roliga och informativa kampanjer och tävlingar på Facebook, hemsidan eller bloggen. Gör det smart, snabbt och billigt med MillionMind.

facebook_image

Vi har lång och god erfarenhet från att skapa lyckosamma kampanjer åt våra kunder. Att skapa en tävling där en produkt tävlas ut genom roliga och engagerande frågor som informerar användaren om produkten, är ett smart sätt att vecka dess intresse. Tack vara alla differentierade frågetyper är det dessutom enkelt att skriva dem på ett pedagogiskt sätt.

MillionMind har alltid fokuserat på att ge användarna en skön upplevelse, därför har vi lagt mycket energi på att göra gränssnittet vackert men ändå strikt rent. Vi har lagt till poäng och tid för att ge en spelkänsla. Vi har integrerat sociala funktioner så som utmaningar via Facebook och Twitter, för att aktivera våra spelare. Vi har sju olika frågetyper som ökar variationsrikedomen i frågorna. Man kan till och med svara på videofrågor från YouTube.

Visa kundcases

viralspridningViral spridning – nyckeln till en lyckad kampanj

Vi vet att folk älskar att berätta om något roligt för sina vänner. Vi vet också att sannolikheten för att en användare delar innehållet ökar om det är relevant och underhållande. En ännu större drivkraft är att man vill berätta hur bra man är och man vill gärna jämföra sig med sina vänner, vem är bäst i frågesport? Därför har vi utvecklat ett system som belönar användare när de utmanar sina vänner. Våra kunder kan välja att ge bonusspel eller bonuspoäng till varje användare som bjuder in en vän.

Visa produkter

Citat från kund

kilroy_logo”Vi gjorde en Alla Hjärtans-dag tävling tillsammans med MillionMind på Facebook som pågick mellan den 1 februari – 14 februari. Tävlingsformen var bra eftersom vi fick tillfälle att utbilda våra deltagare om ett ämne samtidigt som det var kul att man kunde påverka resultatet genom att spela flera  gånger. Vi fick genom tävlingen massor av nya Facebook-fans, e-mailadresser samt ett ökat intresse för den destination som vi valde att marknadsföra”. Säger Sara Pontander, Marketing Coordinator KILROY

Skräddarsydda lösningar

www.millionmind.comGår ni i tankarna att implementera en egen skräddarsydd frågesport på er hemsida, vid ett event eller i en produkt? Då kan MillionMind hjälpa er! Vår tekniska plattform är unik i sitt slag och ger den ultimata frågesportsupplevelsen. Här har vi inte sparat på något!

Skräddarsydda lösningar

 

Företag som valt att arbeta med oss

customer2

Boka demo Skicka prisuppgift


SwedishEnglish