Julkalender online - skapa en engagerande kampanj i jul

end-logo


Julkalender online – skapa en spännande och engagerande kampanj i jul

Öka antalet besökare och se till att de återkommer varje dag med marknadens vassaste julkalender online – ett perfekt sätt att skapa ett än mer positivt mottagande för era produkter/tjänster, samtidigt som ni samlar in nya leads och stärker varumärket.

Allt är paketerat och klart – ni lägger bara till era frågor och erbjudanden samt priser till vinnarna.

Live demo

”Tävlingar finns hur många som helst, men det måste vara något extra för att man ska synas och märkas. Det tyckte vi MillionMind levererade. Enkelt och snabbt samarbete, med bra resultat.”
Magnus Krantz, Affärsutvecklare Visit Åland

Så fungerar vår julkalender

Live demo

Vad kan vi förvänta oss av julkalendern?

Styrkan med MillionMinds digitala julkalender är engagemanget från besökarna.

Förutom den vanliga nyfikenheten som en jul- eller adventskalender alltid skapar genom lucköppning finns här även tävlingsinslag, både i form dagstävlingar men givetvis också den stora tävlingen som pågår varje dag med en stor final på julafton. Dessutom exponeras besökarna varje dag för ert varumärke i samband med de dagliga erbjudandena och stannar länge på er sida, särskilt i samband med quiztävlingarna. Eftersom alla som spelar kan dela sitt resultat samt utmana sina vänner på mejl och sociala medier finns det stora möjligheter att locka in nya besökare till sajten även den vägen.

En julkalender i quizform erbjuder, förutom de dagliga erbjudandena från er, också en väldigt bra möjlighet att lyfta fram produkter, tjänster eller information om ert företag till alla deltagare. Ställ frågor om företaget, om branschen ni jobbar inom eller blanda även in mer allmänna och underhållande frågor – ni väljer själva.

Ni kommer även att kunna göra en omfattande analys av kampanjen, då ni inte bara får tillgång till “vanlig” statistik, som antal sidvisningar, spel och klickar på länkar. Ni kan även se hur lång tid varje deltagare har spelat, och därigenom exponerats för varumärket, vilka av frågorna om er som deltagarna har koll på och inte och mycket annat. Dessutom får ni tillgång till alla registrerade deltagares mejladresser och uppgifter, att använda i framtida marknadsföring.

Förväntad effekt:
• Engagemang och positiv respons
• Ny återkommande trafik (dagligen)
• Kundlojalitet
• Nya leads och likes
• Utförlig statistik och möjlighet till analys
• Nya kunder

Boka webbdemo PrisförfråganRelaterade produkter

Quiz Widget – kommunikation med gamification som metod

Förpacka det du vill säga på ett roligt och inspirerande sätt med gamification som verktyg. Aktivera mottagarna och skapa engagemang.
Read moreRead more

Native Quiz – skapa engagerande kampanj-innehåll

Öka exponeringstiden markant, samla in leads och bjud native-besökarna på ett spännande innehåll som engagerar och uppmuntrar till viral spridning.
Read moreRead more

Facebook Quiz – för framgångsrika kampanjer online

Skapa roliga och informativa kampanjer och tävlingar på Facebook, hemsidan eller bloggen.
Read moreRead more
SwedishEnglish