Kampanjer och tävlingar på Facebook

end-logo

Så lyckas ni med er kampanj på Facebook

Skapa roliga och informativa kampanjer och tävlingar på Facebook, hemsidan eller bloggen. Gör det smart, snabbt och billigt med MillionMind.

facebook_image

Vi har lång och god erfarenhet av att skapa lyckosamma kampanjer åt våra kunder. Att skapa en tävling där en produkt tävlas ut genom roliga och engagerande frågor som berättar om produkten är ett smart sätt att väcka intresse för den. Det är även lätt att variera sig och hitta rätt form med hjälp av alla våra olika frågetyper.

MillionMind har alltid fokuserat på att ge användarna en skön upplevelse, därför har vi lagt mycket energi på att göra gränssnittet vackert, men ändå strikt rent. Genom att jobba med gamification som metod, exempelvis har vi lagt till poäng, en tidsaspekt och topplista, skapar vi en spelkänsla. Vi har integrerat sociala funktioner, som utmaningar via Facebook och Twitter, för att aktivera våra spelare. Vi har sju olika frågetyper som ökar variationsrikedomen i frågorna. Man kan till och med svara på videofrågor från YouTube.

kilroy_logo”Tävlingsformen var bra eftersom vi fick tillfälle att utbilda våra deltagare om ett ämne samtidigt som det var kul. Vi fick genom tävlingen massor av nya Facebook-fans, e-mailadresser samt ett ökat intresse”.

Sara Pontander, Marketing Coordinator KILROY

viralspridningViral spridning – nyckeln till en lyckad kampanj

Vi vet att folk älskar att berätta om något roligt för sina vänner. Vi vet också att sannolikheten för att en användare delar innehållet ökar om det är relevant och underhållande. En ännu större drivkraft är att man vill berätta hur bra man är och man vill gärna jämföra sig med sina vänner – vem är bäst i frågesport? Därför har vi utvecklat ett system som belönar användare när de utmanar sina vänner. Våra kunder kan välja att ge bonusspel eller bonuspoäng till varje användare som bjuder in en vän.


facebook_quiz_paket

Allt detta ingår:

• MillionMind Quiz Widget i 30 dagar
• Facebook Canvas App
• Gilla-knapp
• Statistik och leads (namn, e-postadresser och annan statistik efter genomförd kampanj)
• Hosting & support
• Tillval: Facebook ads (MillionMind hjälper er att administrera och lägga upp annonser till kampanjen)

Boka webbdemo Prisförfrågan

Se bildspel från tidigare Facebook-kampanjer

Expressen, Kilroy Travels, Mr Green, Diakonia, Hemmakväll och Solresor är bara några som gjort Facebook-kampanjer med oss.

Visa uppdrag
Relaterade produkter

Quiz Widget – kommunikation med gamification som metod

Förpacka det du vill säga på ett roligt och inspirerande sätt med gamification som verktyg. Aktivera mottagarna och skapa engagemang.
Read moreRead more

Julkalender online med quiz

Skapa lojala besökare, driv ny trafik och samla massor av nya leads genom att erbjuda era besökare en rolig och spännande julkalender.
Read moreRead more

Native Quiz – skapa engagerande kampanj-innehåll

Öka exponeringstiden markant, samla in leads och bjud native-besökarna på ett spännande innehåll som engagerar och uppmuntrar till viral spridning.
Read moreRead more
SwedishEnglish