Om oss

end-logo

Vi skapar engagemang med gamification

MillionMind skapar engagemang på webben inom kommunikation, marknadsföring och utbildning. Vår specialinriktning är gamification, vilket innebär att vi hämtar inspiration och metoder från speldesign och överför dem till våra kunders digitala verksamhet. Resultatet blir en mer attraktiv och interaktiv webb som skapar mer lojala besökare, ökar trafiken och stärker varumärket.

MillionMind har en egenutvecklad quizplattform som är designad utifrån ett gamificationtänk. Vi tillför spelmekanismer som tid, poäng, topplistor, utmaningar, levels med mera. Vår styrka ligger i kombinationen av modern design, många olika frågetyper som skapar variation och inslaget av gamification. Dessutom mäts all aktivitet och man kan lätt göra grundläggande analyser av användarbeteenden med hjälp av den omfattande statistiken.

Vi skapar engagemang genom att:

• Designa kampanjer och tävlingar på sociala medier och webbsidor
• Förpacka tråkig och faktatung information på ett lättillgängligt och underhållande sätt
• Utbilda medarbetare och säljare inom t.ex. introduktionsprogram eller säljutbildning
• Utforma tester, certifiering och diplomering online
• Ordna leadsgenerering – insamling av e-postadresser för vidare användning i marknadsföring

 

Läs mer om våra olika produkter

Bland våra kunder finns bland många andra ASSA ABLOY, Aftonbladet, Svenskt Näringsliv, Stockholms Universitet, Eurosport, Kombispel och DN.

kunder_logos_1row

Dotterbolag till Community Entertainment

MillionMind bildades 2008 och har för närvarande fyra medarbetare i Stockholm. Den tekniska utvecklingen är stationerad i Bangkok. MillionMind Technology Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Community Entertainment Svenska AB, som är listat på Aktietorget, med över 500 ägare.

ceab_logo

Kontakta oss

Stockholm, Sweden


SwedishEnglish