Tester & utbildningar online

end-logo

elearning2_image

Så lyckas du skapa roliga och pedagogiska test och utbildningar online

Oavsett om du vill genomföra internutbildning för certifiering av era produkter, skapa ett test/prov online för dina studenter eller medarbetare eller skapa pedagogiska webbsidor, kan MillionMind vara ett smart komplement. 

Utbildningar och test online

Den tekniska utvecklingen erbjuder många spännande möjligheter men också utmaningar i olika utbildningssituationer. En av de stora fördelarna är att man både kan spara in värdefull tid och pengar på att genomföra utbildning/tester online. Andra goda egenskaper är att man kan skapa ett större engagemang genom Gamification (beprövade metoder inom spel) som ökar intresset och koncentrationen.

certCertifiera dina kunder online med MillionMind AcademyQuiz

MillionMind har utvecklat en helt unik produkt som möjliggör certifiering online på ett mycket effektivt och roligt sätt. Tillsammans med reklambyrån Bästa Kompisar i Malmö har vi tagit fram en automatiserad helhetslösning för certifiering online som både spar dyrbar tid och effektiviserar certifieringsprocessen.

Demo: AcademyQuiz

Quiz är oerhört populärt bland ungdomar och sprids mycket snabbt i till exempel sociala medier och Smart Phones. Det är därför inte konstigt att utbildningssektorn börjar snegla på frågesport som ett nytt inslag.

academyQuiz_iconFördelar med AcademyQuiz

• Automatiserad process som både spar dyrbar tid och spar pengar
• Roligt och effektivt verktyg för certifiering online
• Pedagogisk och interaktiv metod som ökar engagemanget
• Utförlig statistik som möjliggör analys, vad kan era kunder om era produkter?

Boka webbdemo Prisförfrågan

Tänkbara användningsområden för AcademyQuiz

bockProduktcertifiering

Effektiv och smart certifiering online som spar tid och pengar.

bockInternutbildning/fortbildning

Skapa intressanta och kluriga frågor om er verksamhet och låt era medarbetare sätta sina kunskapar på prov. De lär sig något samtidigt som de har roligt.

bockKunskapsprov

Roliga och pedagigiska prov som ökar deltagandet och effektiviteten då provet rättar sig själv. Ni spar dyrbar tid och kan användas för pedagogiska sammanhang istället.

bockInstuderingsfrågor

Frågesport är ett roligt och lärorikt sätt att nöta in kunskap. Nå elever som behöver lite extra hjälp med koncentrationen. Frågesport skapar intresse och engagerande.

bockOlika tester på nätet

Enkla och roliga tester i olika sammanhang. Vad kan era kunder om era produkter och tjänster? Eller varför inte ett nyhets-quiz på er site varje fredag?SwedishEnglish