Innehållsmarknadsföring

end-logo

innehållsmarknadsföring

Driv trafik, skapa engagemang och få lojala besökare med Innehållsmarknadsföring

• Söker ni efter nya smarta lösningar för kampanjer eller tävlingar på Facebook eller egna hemsidan?

• Vill ni förbättra öppningsfrekvensen i era nyhetsbrev med attraktivt innehåll?

• Vill ni öka engagemanget, få lojala besökare och öka trafiken till er hemsida?

Vad är innehållsmarknadsföring?

Innehållsmarknadsföring är detsamma som content marketing, det vill säga mindre aggressiv marknadsföring med hjälp av redaktionellt innehåll.

Traditionell marknadsföring blir allt mindre effektiv och väldigt många företag har börjat använda sig av innehållsmarknadsföring. Detta beror på att distributionskanalerna är fler, och mängden information som vi tar emot blir allt större och svårare att filtrera. Det funkar inte i samma utsträckning att tvinga på konsumenterna sitt budskap. Konsumenterna måste komma frivilligt, och då krävs det något särskilt som lockar.

Syftet med innehållsmarknadsföring är att kommunicera med kunder och prospekt utan att i första hand sälja. Istället för att högljutt demonstrera (pracka på?) sina produkter eller tjänster levererar man information som gör köpare mer kunniga, och de känner att de får göra sina egna val – att de har kontroll över sin beslutsprocess.

Blogg: Content Marketing i praktiken

Framgångsrika kampanjer online med innehållsmarknadsföring – vårt recept

Oavsett om ni ska stärka ert varumärke, sälja produkter eller tjänster, öka kundlojaliteten, skaffa leads eller utbilda er personal krävs det att ni engagerar era kunder, prospekt och medarbetare. Det bästa sättet är att involvera mottagarna i en interaktiv aktivitet, där man skapar en dialog istället för envägskommunikation. Syftet är att på ett roligt och informativt sätt få användaren att lära sig mer om era produkter och tjänster utan att kommunikationen blir för aggressiv och säljande. Ni får lojala besökare som får ett gott intryck av ert företag, stannar längre på sajten och är mer benägna att berätta om er för sina vänner.

Där kommer MillionMinds Quiz Widget in i bilden. I vårt verktyg kan man förpacka det man vill säga på ett roligt och inspirerande sätt – i frågesportsform! Med hjälp av gamification aktiverar och underhåller man mottagarna och uppnår det som är så viktigt: engagemang.

En kampanj med Quiz Widget är perfekt som redaktionellt material. Utforska verktyget själv nedan.

• Förpacka ert innehåll på ett nytt och spännande sätt
• Utbilda och engagera era besökare
• Driv trafik till webb, Facebook, LinkedIn eller blogg
• Få nya leads, e-postadresser och likes
• Förläng besökstiden och få fler lojala besökare
• Skapa en positiv bild av ert företag

Demo – så kan en quiz se ut


qw-paketQuiz Widget – ett perfekt verktyg för innehållsmarknadsföring

Med Quiz Widget kan du med gamification som metod förpacka det du vill säga på ett roligt och inspirerande sätt. Du aktiverar mottagarna och når det som är så viktigt: Engagemang. Dessutom behåller du besökarna längre på din hemsida och får ett försprång gentemot dina konkurrenter.

• Gör kampanjer och tävlingar på Facebook, LinkedIn eller hemsidan
• Öka intresset och öppningsfrekvensen på era nyhetsbrev
• Effektivisera era planerade marknadsaktiviteter
• Driv ny trafik och skapa lojala besökare online

Läs mer om Quiz Widget

Boka webbdemo Prisförfrågan


bastakompisar_logoVi har jobbat med MillionMind under flera år med kampanjer och tävlingar för våra kunder såsom Hemmakväll, Solresor och Moccamaster. Millionmind har en helt unik och spännande produkt som vi använder för att skapa engagemang och aktivitet på Facebook och online. MillionMind är duktiga, snabba och är lätta att samarbeta med.

Ludvig Lindberg, Reklambyrån Bästa Kompisar.

Kunder inom innehållsmarknadsföring


kunder3

Våra kunder


SwedishEnglish